John Bonham Biografi Funksjoner Dave Kroll Introduksjon

Utgivere av en ny John Bonham-biografi sa at den ville komme med et forord av mangeårig fan Dave Crowley.

Chief Cushins ‘ Animal: John Bonham and the Rise of Led Zeppelin 384 sider å løpe og være Publisert 7. september. Det fulgte rockikonet fra de første årene til han døde i 1980, som kulminerte i Zeppelin.

Han beskrev den sene myten som “en av de største trommeslagere i rockens historie, og en virkelig vill mann med episke (og dessverre farlige) proporsjoner”, sa Hussett Books i en uttalelse: Han begynte straks å spille trommer for lokale band, og sent På 60-tallet lette Bonham etter et stødig spark for å gi en stadig inntekt til sin voksende familie. Hjalp Skandinavia til å reise til New Yardbirds.

“Noen måneder senere ble han utnevnt til å bli med i Bonham-bandet, til slutt kjent som Led Zeppelin – og innen utgangen av året skulle Bonham og hans tre bandmedlemmer bli det rikeste rockebandet i verden.” Moderne trommeslagerHvis Elvis Presley er kongen av ‘rock’ n ‘roll, forklart, er kongen av rocktromming definitivt John Bonham. “

I januar husket Kroll hvordan han hadde tatovert seg med ikonet til Bonham som tenåring. “Jeg var besatt av John Bonham,” innrømmet han. “Det er vanskelig å forklare, men følelsen og lyden hans er vag og ubeskrivelig. Jeg er så hektisk, trehånds sirkler John Bonham tatoverte på armen min med en sypinne og litt blekk.

READ  Santa Barbara Film Fest: Gary Mulligan satt til Cinema Vanguard Award

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *