John F. Kennedy angriper norsk manager Stale Solbagen over Chris Azer-kommentarer

John F. Kennedy har angrepet norsk manager Stale Solbagen etter at han snakket åpent om Christopher Azar.

Solbagan stoppet ikke forrige måned for å lete etter nye beiter når forsvareren går inn i de siste 12 månedene av sin Celtic-kontrakt, men sa at Azer valgte dårlige vaner fordi han ikke ble utfordret i skotsk fotball.

Den norske manager, forsvarer Celtic, sa at han så ut som en “mann som spilte mot guttene”.

Norges nederlag mot Tyrkia forrige uke førte til en tøff internasjonal pause for Azar, som ble dømt defensivt, og denne perioden var sårbar gjennom en omfattende kampanje som en del av det keltiske forsvaret.

Imidlertid ble Kennedy ikke plaget av Solbagens offentlige kommentarer.

“Jeg trodde det var en fornærmelse mot både ligaen og klubben,” sa Kennedy.

“Vi har en egen stor klubb som konkurrerer i Europa hver sesong. For å komme med en så sterk uttalelse om hva en spiller skal gjøre, tror jeg ikke det er riktig å gjøre.

“Det ble ganske enkelt vår oppmerksomhet da. Hvis han vil ha en personlig samtale med Chris, greit.

“Men jeg er ikke sikker på at han skulle komme ut offentlig og fortelle en spiller hva han skulle eller ikke skulle gjøre. Spesielt når du spiller i en klubb som Celtic. Alle i Celtic ville ha innsett størrelsen på det øyeblikket de gikk gjennom døren. ”

Signert i 2016 av Ronnie Dela, tidligere manager i Azer Celtic. Han kom tilbake til hjemlandet for å fullføre den norske sesongen, og ble senere erstattet av landsmannen Brendan Rodgers før han kom til Celtic.

READ  Verdens lengste elektriske båt, Pasto opererer nå i Norge

Før han kom tilbake til Celtic, lånte han vellykket penger fra daværende tenåring Kilmarnock, hvor han ble en del av førstelagssystemet. Kennedy understreket også at Barclays-siden skyldte sin del av hvordan han vokste opp med de mange klubbene som var interessert i spilleren.

“Det er ingen tvil om det. Vi har spilt en stor rolle i Chris liv til i dag, og hvordan han vokste opp til å bli en spiller,” sa Kennedy.

“Han spilte en stor rolle i den utviklingen fordi han engasjerer seg hver dag.

“Er Chris noe annet sted? Det er ingen tvil om at Chris vil være interessert på grunn av sin profil, alder og hvor han er. Men jeg fant den uttalelsen og kommentarene fornærmende for oss. ”

Kennedy har i mellomtiden avslørt at han er i kontakt med Christopher Julian gjennom hele Guardians rehabilitering. Han kom tilbake til Frankrike i slutten av desember etter en kneskade da han kom seg på beina.

Problemet kom etter at Julian allerede hadde stått på sidelinjen i tre måneder i de tidlige stadiene av sesongen. Defender Celtic har gjort ordet i bare 15 opptredener, med tapet hans ansett som en medvirkende faktor til subtiliteten i Barclays sideforsvar.

“Når du mister en god spiller, en god personlighet, er det alltid et slag,” sa Kennedy. “Men du må fikse det, ikke bruk det som en unnskyldning. Dette er en alvorlig skade for Chris. Han har allerede savnet betydelig tid og vil gjøre det i fremtiden.

“Selvfølgelig vil han at de beste spillerne dine skal passe inn. Han er bra for oss her. Han må være i form og ha det bra igjen, tilbake på banen. Chris er en flott karakter i garderoben. Han har erfaring, så du savner det .

READ  Norge vinner blandet stafett ettersom IPU verdensmesterskap starter i Pokljuka

“Vi måtte takle det som vi savnet noen som James Forrest. Det er alltid utfordringer, og det er slik du takler det. Men selvfølgelig må vi skaffe Chris.

“Jeg har snakket med ham et par ganger, og jeg er på telefon med ham i forrige uke. Jeg ønsket å se hvordan han utvikler seg. Han er i Frankrike for øyeblikket og får mer seriøst rehabiliteringsarbeid.

“Han er fortsatt i de tidlige stadiene, som alltid er den vanskelige delen, fordi du har kontroll over hva du kan gjøre. Du vil bevege deg raskt, men med skaden på ham handler det om jevn fremgang.

“Han er en god fyr, en sterk karakter med godt humør. Han kan takle utfordringen med å bli skadet, og han er veldig fokusert på hvordan han kan forbedre seg og komme seg.

“Han er et bra sted mentalt, noe som noen ganger kan være en utfordring i disse øyeblikkene. Så det er viktig at det gjør at han kan komme på rett spor for å gjenopprette jobben.

“Han var en veldig viktig spiller for oss forrige sesong. Denne perioden er et stort tilbakeslag for oss. Men han er en viktig spiller for Celtic. Vi vil at han skal være sunn og i form. Når han er det, vil han ha en flott fremtid på klubben.

“Enten du er manager eller førstelagstrener, handler det om å heve en person på og utenfor banen. Etter min erfaring fortsetter folk med den beste tankegangen å lykkes.”

Kennedy understreket også at problemene Celtic har hatt denne sesongen på grunn av tapet av ligaen, skyldes manglende søknad fra det nåværende laget.

READ  Norge utsetter beslutningen om østrogenvaksine

“Det ble ganske enkelt vår oppmerksomhet da [this season], Sa Kennedy. “Folk går til konklusjonene.

“Jeg ser spillere hver dag, og jeg vet at de er overbevist. Noen ganger faller det mistillit eller form – spesielt hvis det blir utforsket i en klubb som Celtic -” Å, han har en dårlig holdning “. Når det ikke er det.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *