Johnny Depp: – Tapte i retten

Hollywood-stjernen Johnny Depp, 57, har ventet i flere måneder på en dom etter slutten på en skadesak mot den britiske avisen The Sun i slutten av juli.

Mandag morgen kom dommen, og det er kjent at Johnny Depp tapte i retten. Dette ble kunngjort av BBC-journalisten Nick Wallis på Twitter.

«BREAKING: Johnny Depp har mistet ærekrenkelsessaken mot den nye gruppen aviser,» sa Twitter-innlegget.

Krav: Johnny Depp har anlagt sivile søksmål mot den britiske avisen The Sun. Video / Foto: NTB SCANPIX. Reporter: Embla Hart-Larson
Se også

Feil

Den britiske dommeren Andrew Nicole avsa sin dom på nettet mandag morgen i saken.

– Saksøkerne lyktes ikke i kravet sitt, skriver dommeren, og uttaler at det de publiserte ble vist av den andre parten å være «vesentlig sant.»

I følge Forsvarer Ekskona, Amber Heard (34), advokat, sa at avgjørelsen ikke kom som en overraskelse.

Tapt: Hollywood-stjernen Johnny Depp har ikke klart å søke lettelse. Her blir han filmet 28. juli på vei ut av retten i London. Foto: Toby Melville / Reuters / NDP
Se også

– Vi vil presentere mer detaljerte bevis i USA veldig snart. Vi er forpliktet til å bringe Amber Heard rett i amerikansk domstol og forsvare Heards rett til ytringsfrihet, fortsetter advokaten og legger til at rettssaken mellom Hart og Depp vil finne sted neste år.

Nevnt en stund Solen Sur.

– En fantastisk seier for pressefrihet. Høyesterett i London har avgjort at vi har rett til å stemple «Pirates of the Caribbean» -skuespilleren som en kone bankmann for det brutale angrepet på ekskona.

I en artikkel fra 2018 inngav Depp sivilt søksmål mot avisen for å ha referert til ham som en «kone bankmann». Så stjernen føler baktalelse og har krevd lettelse.

– Drakk for mye alkohol

I sitt forsvar stolte NGN på 14 separate anklager om vold i hjemmet som angivelig fant sted mellom 2013 og 2016. I rettsavgjørelsen sa dommeren at han fant 12 av de 14 påståtte hendelsene å ha funnet sted.

Dommeren forklarte at temaet for Depps temaserie var at Amber Heard hadde bygget opp et svindel, noe han hadde gjort som en forsikring, og at han var en såkalt «gullgraver».

Videre konkluderte dommeren med at Hurt ikke hadde gjort noe vondt. Depp ble opprørt over Hart påstand om at det var en affære, og han ble stresset av «Pirates of the Caribbean» -serien, som han så på som arven hans.

– Deb gjorde det han ofte gjorde når han var deprimert: han drakk for mye alkohol og brukte narkotika, fortsatte dommeren.

Testen var veldig dårlig. Det har dukket opp En serie med sjokkerende uttrykk, Og detaljene som kom ut er mange ganger mer oppsiktsvekkende enn tilfellet.

Han deltok også Ekskone Amber Heard, Gift Debbie fra 2015 til 2017. Åpenbaringene som har kommet ut dreier seg hovedsakelig om Deres mest turbulente ekteskap, Begge parter skal ha vært involvert i volden. Tilfeldigvis har begge benektet dette.

Megan: Hertuginnen går til retten for å forhindre at navnet blir avslørt. Foto: NTB SCANPIX
Se også

I retten igjen neste år

Imidlertid, selv om utfallet av etterforskningen nå er kjent, skal det siste ordet ikke ha blitt nevnt tidligere som Heard og Deb, som snart vil ha sin egen test.

Paret skulle opprinnelig møte i retten i Virginia i januar neste år, men saken er utsatt til Depps domstol utsetter den til 3. mai neste år.

Ser deg igjen: Neste år møtes ekteparet Johnny Depp og Amber Heard i retten under sin egen rettssak. Foto: Justin Talis / AFP
Se også

I retten vil Heard svare på påstander om ærekrenkelse fra ekskjæresten. Dep NOK krever mer enn 450 millioner Mens 34-åringen tilbød lettelse fra Heard, har det anlagt sak mot sin andel og krever dobbelt beløp fra eksmannen.

Dette er basert på hans påstand om at Deb landet på banen for en global smørekampanje mot ham.

READ  Slovakia - Norge (D1A verdensmesterskap for kvinner) | Ishockey - Ishockey

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *