Jonathan Agnew sier India og England vil være de beste lagene i Twenty20 World Cup

India gikk 2-1 for å vinne femkampsserien mot England

Da det ble slutt, led Storbritannia av en fantastisk forestilling fra India.

I Twenty20 cricket kan presset med å jage et mål som 225 ødelegge til og med det solide fundamentet til to wickets, og det samme skjedde med turistene i Ahmedabad.

Den femte og siste kampen ble spilt på den beste banen vi har sett siden den første testen, og vi så hva forskjellen er når batsmen stoler på overflaten. Dette er en god kamp med cricket.

Virat Kohlis overgang til å åpne for India fungerte bra, slik at skuddspillerne rundt ham kunne angripe. Han var fremdeles der for å endelig tilføre kraft.

Rohit Sharma slo vakkert og en av disse nye, selvsikre indiske spillerne Suryakumar Yadav drar nytte av den indiske Premier League.

Senere utmerket Bhuvneshwar Kumar seg med ballen. Å snu tallene til 2-15 er upålitelig når løpene hoper seg opp andre steder.

For England trakk Chris Jordan magien et øyeblikk på banen. Han beviste nok en gang at han er en stor idrettsutøver ved å snappe sprinten og en hånd for å fjerne Suryakumar. Da han tok ballen til Jason Roy for å fullføre fangsten – jeg vet ikke hva han måtte gjøre – var det synd at han ikke fikk kreditt på poengkortet.

David Malone spilte en avgjørende omgang under press, men da han og Jose Butler falt som en del av et fire-wicket-underskudd i 12, falt England i en terminal kollaps.

Likevel er det ting å ta unna Englands 3-2-nederlag, med India nå bare syv måneder unna verdensmesterskapet.

Etter alt oppstyret under testserien angående spillernes pensjon, har Eoin Morgan alltid valgt sitt beste XI-lag, i stedet for å blande det sammen ved å gi spillerne et spill og et spill her.

Etter å ha vært i full fart over hele England, blir det litt lettere å svelge skjæring og skifting under nederlag i testserien. Det føltes som de jobbet med et prosjekt.

Til tross for at han var dyr i finalen, hadde Mark Wood en god serie, som teller for fart selv på et sted som India.

Adil Rashids overgang til å åpne bowlingen var interessant og virket ofte slik at den ikke gjorde det. Ben-spinnerne vil ha vanskelig for å fange den blanke, nye ballen, men Rashid har vist at han kan gi England en annen vei.

Da ble Malone bedre. Selv om han returnerte poengene som førte til at han ble rangert som verdens første T20-batsman, var det fortsatt spørsmål til seriefinalen.

Det bør imidlertid understrekes at disse spørsmålene ikke kom fra Morgan.

Da jeg snakket med ham før serien om muligheten for at Alex Hales ville komme tilbake til en batsman som hadde scoret lavt, var han opptatt av å gi støtte til alle spillerne på laget hans. Han gjorde det samme på slutten av serien.

Da England nådde verdenscupfinalen i 2016, husk at Joe Root – Hales var en flott kamp – men da Morgan har identifisert disse spillerne, unngå skaden og la dette alternativet tilby å bli verdensmestre i dobbelt.

Det er ikke å si at det ikke er spørsmål å svare på.

For meg er den store tingen hvordan man kan få det beste ut av Ben Stokes som ikke kan glede seg over å slå på sjetteplass på grunn av den relativt lave sjansen han hadde til å påvirke fra det laveste nivået i battefølgen.

Stokes ser ut til å åpne i T20-turneringen for Rajasthan Royals i IPL.

Men på denne England-siden, hvem vil han erstatte? Butler og Jason Roy har allerede presset Johnny Barstow til fjerde. Malone, på tredjeplass, er rangert som den beste i verden. Dette setter Morgan og Stokes neste.

Det er tydelig at Stokes er en flott spiller, han kan påvirke enda mer på ballen, på banen og i hans nærvær.

Det stopper imidlertid ikke den dårlige følelsen av at England kunne komme seg ut mer enn ham gjennom balltre.

Dette er en lignende historie med Sam Curran. Mahendra Singh Dhoni har åpnet batting og bowling av Chennai Super Kings i IPL.

På grunn av England-teamets utrolige dyktighet slo Curran imidlertid ni og kastet bare en over i serieoppløsningen.

Curran vil konkurrere med Jordan og Moin Ali om de to siste plasseringene i England XI.

De kan alle bidra med flaggermusen – spesielt moin. Jordan er en av de beste feltene i verden, erfaren og i stand til å kaste ballen i hjel. Curran er et venstrehendt alternativ og Moin kan være den andre spinneren.

Forholdene dikterer, men det antyder at England bare vil se på to spinnere hvis det er et reelt vendepunkt hvis Moin ikke en gang klarer et spill i serien.

Når vi ser frem til verdensmesterskapet til høsten, er det vanskelig å konkludere med at vi kanskje har sett to av de beste lagene i turneringen.

Australia vil være sterkt og Vestindia vil komme godt sammen. De fleste partier vil tro at de har en sjanse – det er skjønnheten i T20 – men England og India vil være krigsforbrytere og ha det bedre med denne opplevelsen.

India har vist at deres pulje av entusiastiske spillere er så dypt. England har vært der – de har vunnet de siste 50 overs av verdenscupen og ble nummer to i den siste T20-verdensmesterskapet.

De er de to beste lagene i verden, og de andre vil være på vakt i oktober og november.

Rundt BBC iPlayer-banneretRundt bunnen av BBC iPlayer

READ  Arsenal signerer Omar Reggie åpner $ 55 millioner drøm i den nye klubben

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *