Jordan Pickfords feil Leicester slo Everton | Premier League

Poeng kunne gått med Leicester Manchester City og poeng Everton Å tilbringe den beste delen av den fjerde timen på det virtuelle bordet ble rangert som syvende, men begge klubber med høye ambisjoner kunne ha gått glipp av en sjanse, kanskje bare med et reelt nederlag til uavgjort: Jordan Pickford.

Brendan Rodgers, som ble utvist av Liverpool 90 minutter etter Merseyside-derby-trekningen, kunne vitne om en 1-1 uavgjort på Goodison Park. England-keeper Gareth Southgate gjorde en feil foran, Yuri Tylemans ga en uavgjort og James Rodriguezs fancy streik ble til en underavdeling.

Et strålende mål ble avlyst av en veldig heldig, men Leicester hadde en positiv prestasjon. Imidlertid har Rodriguez «første mål siden begynnelsen av oktober vært fantastisk, med Tilemans» mindre imponerende innsats sannsynligvis viktigere enn å forhindre Everton i å gå over Liverpool. Han led av Harvey Barnes, og slo et skudd gjennom mengden av spillere. Imidlertid var det sjelden i hjørnet av nettet at Bigford, som hadde begge hender på det, klarte å skyve det inn på stolpen og inn på nettet sitt.

«Jordans visjon er ikke så stor,» understreket Carlo Ancelotti. «Han kunne gjøre det bedre, men det er ikke en bar.» Southgate er inkompatibel. Bigford er ikke nytt for feil, selv om de ser ut til å komme konsekvent i fargene på klubben hans. En natt da Nick Pope forberedte en fantastisk scene for Burnley, var Pickfords tid spesielt dårlig.

Med 18 skudd og 65% ballbesittelse for Leicester, kunne balansen deres skyldes vekten av presset, bortsett fra at Everton var modige i å forsvare pickboardet. Ancelotti jobbet med fire av ryggen til en kvartett, de er den sentrale ryggraden i virksomheten, og de dannet en rekke blokker i en utmerket omstillingsoperasjon. Ben Godfrey la sitt voksende rykte til en annen fremadrettet opptreden, mens midtbanen til hans to sommerunderskrivere Allen og Abdulay Dacore ikke hadde en naturlig defensiv tilstedeværelse, noe som økte arbeidsmengden til hans Central Guard bataljon. «Vi forsvarte mer enn vi angrep,» innrømmet Ancelotti.

READ  Australske myndigheter har tilbakekalt Novak Djokovics visum

Rodriguez ga dem noe for å fange et mål som minnet dem om glansen i hans tidlige sesong, men det overrasket også hans mentor. Wesley Fopanas tillatelse var like utrolig, bortsett fra at han returnerte ballen til colombianeren, som klarerte et lavt innlegg. Han tok to grep før han trillet et skudd på avstand fra den lave støttehøyre foten. «Utrolig. Jeg kan ikke huske at han slo med høyre fot før dette, ”sa Ancelotti, som klarte ham i Real Madrid og Bayern München. «Det var så fantastisk.»

Men for Fopana, som avslørte i sin første kampanje for Leicester, var det en sjelden hikke. «Vi gjorde en feil for målet deres,» sa Rodgers. «Han utmerket seg under kampen. Han hadde en flott touch og James Rodriguez avsluttet det med utmerket kvalitet.»

Det eliminerer deres tidligste beste arbeid. Hvis Southgates tur var designet for å speide to utlendinger, Barnes og James Madison, for å få plass i sitt EM-lag, ville hver uttrykke sin tillit. Mason Holgate muskat i en solo drevet av Barnes. Madison kombinerte flittig kunsten. Alle prøvde å kompensere for fraværet til Jamie Verdy, som ble satt utenfor siden av et brokkproblem.

Det er vanskelig å argumentere for at Leicester savnet Verdys tempo fordi Everton forsvarte seg så dypt. Likevel tok de ikke en redning fra Bigford før de reduserte Mark Albrightons forsøk på et halvtidsslag. James Justin burde faktisk ha utlignet, men satt skuddet på feil side av stolpen. Wilfried NDT med en femoral lidelse kan tilgis for å tro at Leicester ikke var deres dag.

READ  Torden i pelotonen: Fusjon mellom Sautal Quick-Step og Jumbo-Wisma kansellert!

Feber: Registrer deg og få vår daglige fotball-e-post.

«Det handler om hvordan vi reagerte,» sa Rodgers. «Vi var fremragende i andre omgang.» De var nådeløse og Bigford hjalp dem med å komme tilbake. «Vi burde ha vunnet kampen, det kunne ha falt to poeng for oss,» la Rodgers til. Leicester hadde absolutt ambisjoner. Djengis Under viste seg å være en levende erstatning, og Madison ble godt reddet av Bigford, og en annen avledning da Everton ble hengt. Dominic Calvert-Levine kunne ha vunnet det for dem, og førte Lucas Dignys kryss bredt, men Ancelotti hadde ingen klager. «Jeg er fornøyd med trekningen,» sa han. «Avgjørelsen er rettferdig.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *