Jose Mourinho advarer om fare foran Europa da Tottenham-forsvarer ba om å selge

Din Tottenham morgenfordøyelse for fredag ​​19. mars er her

Mourinho gir Arsen-advarsel før katastrofen i Europa League

Jose Mourinho sier at Zagreb-mannen advarte spillerne sine om Mislav Arsic før han sendte Tottenham ut av Europa League.

Arsics utrolige hat-trick ga Spurs 2-0 ledelse.

I løpet av kampen sa Mourinho at han var klar for midtbanespilleren og at spillerne hans burde være godt klar over trusselen han utgjorde.

“Det første jeg kan fortelle deg er om du kan tro det eller ikke. Spillerne mine ser, ser, ser buen fungerer i deres liv.

“Det ble ganske enkelt vår oppmerksomhet da. Jeg forberedte spillerne mine til å spille mot RC, og jeg ga dem all informasjonen for å spille mot ham, og det er alt jeg kan si. ”

Les alt Mourinho har å si Her.

Laster inn video

Videoen er ikke tilgjengelig

Hotel sier at Spurs-spillerne ‘mistet plottet’ i Zagreb

Tottenham-legenden Glenn Hodge sier at hans tidligere lag ‘mistet plottet’ under Zagrebs nederlag.

Den tidligere Spurs-mannen, som snakket i BT Sport, var ikke imponert over spillernes holdning eller bruk for å la kroatene komme videre.

Hotil mener at spillerne mentalt ikke kunne takle situasjonen når motstanderne deres fikk fotfeste i spillet.

“Når du er under det presset selv, så gå og handle under det presset – de gjorde det ikke, de var nervøse. De sparket ballen i været, noen veldig latterlige ting foregikk.

“De mistet plottet, men de mistet hjertet og ønsket om å gjøre noe med det.”

READ  Jose Mourinho frustrerte over Tottenhams banebrytende i Fulham-uavgjort

Les hans fulle sitater Her.

Spurs insisterte på å tjene penger på Sanchez

Spurs har fått beskjed om å selge forsvarer Davinson Sanchez i sommer, selv om de ikke skulle forvente å hente inn de 42 millioner dollar som ble gitt ham i 2017.

Den colombianske midtstopperen har kjempet for stabilitet i sine fire år i Nord-London, og den tidligere Arsenal-spissen Kevin Campbell mener tiden er inne for Spurs å redusere tapene.

Hver Fotball. London Vi gir deg Tottenham Bulletins siste nyheter, utvekslingsfunksjoner og kommentarer og viktige samtalepunkter for fans.

Du vil ikke savne en eneste ting – du vil få alle Spurs-meldingene du trenger i innboksen din. Vi sender også ut spesielle nyhetsbrev når store historier går i stykker eller når en spesiell hendelse inntreffer.

Med januar-overføringsvinduet åpent, er det rikelig med innhold å få tennene på.

Hvordan registrerer du deg?

Det er enkelt og tar bare noen få sekunder. Skriv inn e-postadressen din i boksen øverst i denne artikkelen – eller en hvilken som helst artikkel i Football. London Spurs-delen – merket “Få de største daglige historiene på e-post” og klikk “Abonner”.

Det er det, du er klar. Hvis du senere bestemmer deg for at du ikke lenger vil motta e-post, kan du klikke på abonnementskoblingen i nyhetsbrevet – men vi tror ikke du vil. For flere detaljer, Klikk her.

Snakker Fotballinnsider, Sa Campbell at Spurs vil jobbe bedre med å bruke pengene til å forbedre teamet sitt.

“Nei, de har ikke sjansen til å gjøre opp for det,” sa den tidligere Arsenal-spissen. “Men jeg tror fortsatt de kan få gode penger til ham om sommeren. Hvor mye? Jeg er ikke sikker, men et betydelig beløp som brukes til å styrke andre steder.”

READ  Mason Greenwood: Man UTD-spiss Edinson Cavani 'gjør alt riktig som fotballspiller' | Fotballnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *