Jose Mourinho: Frank Lampards Chelsea-avskjedigelse viser fotballens brutalitet Fotballnyheter

Jose Mourinho sier at avskjedigelsen av Frank Lampard i Chelsea demonstrerer brutaliteten i moderne fotballledelse.

Etter en seier i fem Premier League-kamper ble klubblegenden Lampard bare løslatt fra sine plikter i 18 måneder etter at Manchester United-lederne forlot Blues med mer enn 11 poeng.

Lampard vant tre Premier League-titler med Chelsea som spiller under Mourinho, og uttrykte sin beklagelse i nyhetene før han innrømmet at dette var et faktum.

«Jeg er alltid lei meg når en medarbeider mister jobben,» sa Mourinho og la til at «Frank er ikke bare en medarbeider, han er en viktig person i livet mitt, så jeg angrer på det han gjorde (avskjedige)) .

«Men dette er fotballens brutalitet, spesielt moderne fotball, så du vet at det vil skje med deg før eller siden når du blir manager.»

Sen sporer lettelse i Wycombe

Bilde:
Harry Wings har scoret to mål i alle konkurranser for Tottenham på de siste ni kampene, og det samme var hans første 151 opptredener for klubben.

Mourinhos kommentarer kom etter at Wycombes Spurs slapp unna en redsel for å bestille en uavgjort FA-femte runde i Everton.

Det så ut som Spurs ville bli overtatt av Champions League-spissene da de savnet flere sjanser til å drepe kampen etter at Gareth Bales mål avlyste Fred Oneidnmas overraskende åpning for Wickham.

Selv introduksjonen av Harry Kane og Hyung-Min Son kunne ikke gjøre et triks før de siste fem minuttene, med en Harry Wings-streik og en rask avfyring sendte Mourinhos menn dobbelt så lenge som Tangui Nomble.

Da mestere Liverpool besøkte Nord-London torsdag, ble Mourinho møtt med sene mål i Premier League-aksjon.

Tangui Nomble feirer sitt første mål - Spurs & # 39;  For det tredje - med sønnen til lagspilleren Hyung-min
Bilde:
Det var bare 72 sekunder mellom Tottenhams ledende målscorer Harry Wings og Dunkie Nomble.

«Jeg visste at spillet ville bli tøft – vi startet forberedelsene til spillet ved å vise hva spillerne gjorde på White Heart Lane for noen år siden,» sa Mourinho, og refererte til fjerde runde dykk i 2017 som vant Spurs 4. 3 I døden.

READ  Hamilton og Cut betaler FIA: Tysk går på banen ... i undertøyet (bilder)

«Disse seks spillerne og managerne er fortsatt på dette laget. Så jeg synes det er en god start, og da er vi klare for spillet og vet at det ville være vanskelig. Det er ikke lett å håndtere spillestilen deres.

«Hvis du ikke scorer, vil de forbli i spillet. Vi var veldig glade for å score i det 85. minutt fordi det ga oss muligheten til ikke å spille ekstra tid, noe som ikke er bra for oss.»

Inspirert av Jose Bale og WingsGareth Bale1:11

Jose Mourinho gleder Tottenham-spissen Gareth Bale fullt ut involvert i FA Cup-seier i Wycombe

Spillet ville ha vært en annen historie hvis Bale hadde vært mer lege før målet, fordi han savnet så mange muligheter til å legge til flere mål i stemmene.

Det var en betydelig kveld for Wales International da han avsluttet de første 90 minuttene av sin andre spell i klubben i sitt første opptreden siden 23. desember.

«Det er bra, bra,» sa Mourinho. «Noen gode bevegelser. Den ene mot den andre, slå folk, angripe mennesker, skape muligheter. Selvfølgelig å score et mål.

«Dessuten følte jeg aldri at han kunne spille 90 minutter. Jeg følte aldri at jeg måtte forandre ham, det er bra. Selvfølgelig er mesterskapet et godt, konkurransedyktig nivå av aggresjon og intensitet er bra. Så jeg er glad.

«Vi hadde noen gode show fra guttene som startet spillet. Selvfølgelig var Wings Man of the Match veldig fortjent fordi jeg syntes han var veldig god på alt han gjorde, bortsett fra målet.

«Mål er en veldig viktig detalj, men (jeg) er glad fordi jeg synes lagets tilnærming er veldig profesjonell. Det er et slags spill.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *