Jose Mourinho frustrerte over Tottenhams banebrytende i Fulham-uavgjort

Jose Mourinho er frustrert over Tottenhams manglende evne til å «drepe spillet» fordi Pierre-Emily Hodgsburg forlot Fulham i en annen uavgjort og satte spørsmålstegn ved hans sides «mot».

Da Pierre-Emily Hodgsburg stilte spørsmål ved Tottenhams tapperhet da de mistet terreng på toppen av Premier League, tapte Jose Mourinho sjanser og det var en feil i ryggen.

‘Veldig skuffende,’ sa Hoenzerger, som utlignet på Fulham White Heart Lane etter en sen utligning av Evan Gavaliro. ‘Vi må gjøre det bedre i ett eller to aspekter av spillet. Mer mot, mer fokus på å organisere laget og være mer bestemt som et team.

‘Det betyr ikke at du må stå i din egen boks og forsvare, det betyr bare at laget er perfekt og laget er nær hverandre. Jeg hadde en sjanse og jeg måtte få poengsummen. Det er mange detaljer vi trenger for å gjøre det bedre.

Tottenham savner Jose Mourinho bommer hjemme uavgjort med Fulham

Pierre-Emile Hodgeberg stiller spørsmål ved motet til laget sitt etter å ha tapt terreng i Premier League

Pierre-Emile Hodgeberg stiller spørsmål ved motet til laget sitt etter å ha tapt terreng i Premier League

‘Jeg er glad for å ha et spill igjen om tre dager, så vi kan vise en reaksjon og vise at vi er bedre enn dette. Vi er klare til å dra igjen, selvfølgelig flere hoder.

‘Vi må gå langt. Vi er fortsatt veldig ambisiøse. Vi er fortsatt veldig solide og veldig sultne som et lag. Vi vil fortsette. «

READ  Red Hobbes har en billett til D1B

Mourinho la til: «Tre eller fire store sjanser i første omgang hadde en annen slutt, drepte kampen i andre omgang og fikk den største sjansen til 2-0, men igjen innrømmet vi et mål som kunne vært helt unngått.

‘Jeg må innrømme at de spilte for mye i andre omgang, de prøvde, de måtte gjøre, men igjen drepte vi ikke spillet.

‘Dette er kostnadspoeng, og det skjer mange ganger i siste del av spillet.

‘Det er personlige ting – personlige egenskaper og personlige feil. I utgangspunktet kan jeg ikke si mer enn dette. «

Fulham vant uavgjort på White Heart Lane onsdag

Fulham vant uavgjort på White Heart Lane onsdag

Mourinho var ikke overrasket over å se en sterk Fulham-tropp på Scott Parker Field klokka 9.30 mandag. Alexander Mitrovic var ikke den eneste bemerkelsesverdige programlederen.

Tottenham burde ha spilt på Aston Villa, men en feig brøt ut mot Villa og omplanerte kampen mot Premier League Fulham, som ble utsatt i forrige måned etter at Parkers side ble rammet av et virus.

«Jeg tror virkelig at vi må tro at vi har å gjøre med ærlige mennesker i Fulham,» sa Spurs-sjefen. ‘Selvfølgelig hadde de problemer, selvfølgelig var det grunner til at vi ikke spilte da vi spilte.

– Årsaken til at de ikke vil spille i kveld er et annet spørsmål. Men i fotballverdenen er det veldig vanskelig å holde hemmeligheter, det vet noen, forteller noen, vi vet at de vil være klare for noen dager siden. Mitrovic er ikke en statlig situasjon, det er en lettere skade. «

Dagen før kampen sa Mourinho at Fulham burde beklage hvis de stilte et sterkt lag etter å ha klaget på Premier League-kampen.

READ  FC Barcelona fjerner Ronaldo

«Jeg trenger ikke å be om unnskyldning for noe,» sa Parker. ‘Vi er veldig stolte av dette teamet.

Reklame

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *