Jose Mourinho sammenstøter med Ole Gunner Solkjar om Egoer og trofeer Tottenham Hotspur

Jose Mourinho har avvist Ole Gunner Solgers forslag om at trofeer kan fungere som en “ego-ting” for ledere og klubber, og han tviler på om Sir Alex Ferguson er enig i hans tidligere beskyldning.

Før man møtte Manchester United på søndag, sa Tottenhams manager: “Jeg er sikker på at hans store sjef Sir Alex har en annen oppfatning om dette. Men jeg respekterer det Solscare mener. Jeg tenker annerledes. Tankefrihet, ytringsfrihet. Bra for meg , dette er ikke et problem for meg, det er ikke alle som blir fornærmet, men jeg håper storsjefen hans, den største i Premier League-historien, har et annet syn på dette. ”

Soulscar hevdet i forrige måned at evnen til et lag til å håndtere den ukentlige utfordringen til en ligakamp gjenspeiler fremgang i stedet for trofeer, som noen ganger kan “skjule det faktum at du fortsatt sliter”. Med Tottenham som United-kaptein er dette en bemerkelsesverdig ting da begge lag prøver å finne mening i sine respektive sesonger. Et fast nummer to i United League, men deres siste troféutsikter er Europa League og Tottenham i håp om å slå Manchester City i denne månedens Karaoke Cup-finale.

Lagmoral er også et spørsmål for Tottenham, spesielt etter deres skuffelse Trek i Newcastle Dette førte til kritikk av Mourinho-spillerne. Mourinho var ikke fornøyd med tilstrekkelig diskusjon av sine synspunkter.

«Du snakket om dette hele uken, så jeg kan ikke avklare [my comments]”Han sa.” Du spilte. Du likte spillet hele uken. Nå vil jeg glede meg. [recreational football] Spill på en, [yet] Jeg er her for å svare på spørsmål du allerede har svart på gjennom hele uken.

“Så jeg har ingenting å avklare. Hvis jeg må avklare, avklarer jeg med folket mitt; Jeg avklarte ikke med de som visste alt, det ble skrevet og snakket og solgt på papirer, seere, radioer og TV. Du ga meg ikke en gang en prosentandel av det, og jeg skal ikke engang spille. ”

Feber: Registrer deg og få vår daglige fotball-e-post.

Mourinho stoppet sin pressekonferanse for å erkjenne prins Philips død: “Jeg vil uttrykke min medfølelse med den kongelige familien, jeg ønsker å være veldig ærlig, og jeg har dyp, dyp, dyp og dyp respekt for King-familien.

“Så medfølelse. Jeg tror dette landet ikke er den eneste som skal dele disse følelsene, fordi jeg vet at jeg ikke er engelsk, og at vi har mye respekt for mange som meg. ”

READ  Marco Uninspired: Det mest sportslige av Mercedes-teamet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *