Jose Mourinho sprenger Tottenham Evertons ‘feil’ når Gareth Bale forklarer avgjørelsen

Jose Mourinho slår Tottenham Hotspur til ‘utrolige’ feil under FA Cup-nederlaget Everton.

Spurs-sjefen ble irritert av spørsmål om fraværet av Gareth Bale, som ble utelatt av troppen for Goodison Park-sammenstøtet.

Tottenham Bernard går ut av FA-cupen etter å ha brukt et sakte forsvar for å score den seine, sene vinneren I en 5-4 seier For Carlo Ancelottis Everton.

Deretter Mourinho Han sa at etter å ha gått to mål bak i første omgang, viste begge sider “utmerket karakter” for å utligne seg.

Men han var ikke fornøyd med å forsvare sin side og sa at “å angripe fotball bare vinner kamper når du ikke gjør flere feil enn du gjorde.”

Jose Mourinho er ikke fornøyd med Tottenhams forsvar mot Everton

“Hvis du scorer fire mål, må du vinne,” sa han BBC Games. “Slik vi spilte måtte vi vinne komfortabelt. Å angripe fotball og defensive feil.

”Spillerne ga alt, og du må innrømme at det for noen av dem ikke var lett, for du spilte bra, du gjorde en, to, tre feil og tapte 3-1.

“Vel, jeg tar positive. Det er utrolig å se.”

Mourinhos side tok en tidlig ledelse gjennom Davinson Sanchez, men Dominic Calvert-Levine, Richardson og Gilfi Sigurdsson tok kontroll over Everton med tre mål på åtte minutter fra straffemerket.

Bernard Spurs ble slått ut av FA-cupen med den siste vinneren for Everton

Eric Lamela trakk en tilbake i et halvt slag før Sanchez scoret igjen for å gjenopprette balansen.

READ  Liverpool-oppstillingen mot Real Madrid kan ta Jurgen Globes overraskende ledelse

Harry Kane Richardson kom fra benken for å score nok en utligning etter å ha slått Everton foran. Men Bernard ordnet dykket i det syvende minutt av skadetiden.

Mourinho sa: “Vi skapte, vi hadde den beste bevegelsen, vi scoret, vi skapte muligheter. Vi viste den beste karakteren for å kjempe mot utrolige feil.

“Men angripende fotball vinner bare kamper når du ikke gjør flere feil enn du gjorde. Vi scoret fire mål, og det er ikke nok.

Harry Kane feirer med Tango Nombole etter utligning for Tottenham

“Det gjør vondt for alle. Vi spilte ballen bra, vi var modige, vi var det beste laget på 1-0, og på fem minutter var det feil, feil, feil, mål, mål, mål.

“Vi kjempet tilbake, men det var flere feil. Det var musen og katten. Musen var feilen vår og katten vi prøvde å gjøre opp for.”

Tottenham-sjef spurte om spillet Gareth Balein Fraværende fra laget, og sa: “Vel, jeg synes det er godt å si, så vi spilte mot West Bromwich Albion på søndag, han spilte ikke.

“Jeg var litt overrasket over at han ønsket å skanne på mandag fordi han ikke var komfortabel med noe ligamentområde.

Gilfi Sigurdsson fikk bot den første omgangen for hjemmet

“Så han trente ikke på mandag, og så trente han med laget på tirsdag, men jeg ble fortalt at hans ønske var å jobbe med idrettsvitenskap i et par dager for å styrke det området der han ikke var komfortabel. Årsaken han var ikke her. “

READ  Liverpool kan signere neste Frank Lampart og Premier League-rivaler begynner å legge merke til

Mourinho ble spurt om Bales problem med å holde ham utenfor Tottenhams Facebook-turné var en skade. Premier League Ledere City of Manchester På lørdag.

“Jeg tror ikke det var en ganske åpenbar skade,” sa lederen.

“Jeg vil si at han er et fort fort, på grunn av det kan han ikke være 100 prosent, men jeg tror ikke vi kan snakke om en skade.”

Gareth Bale savnet kampen til tross for at han deltok på trening tirsdag

Det har vært en spennende sesong så langt – så sørg for at du ikke går glipp av en eneste ting ved å registrere deg for det strålende New Mirror fotballnyhetsbrevet!

Alle de siste overføringsnyhetene og flotte historiene vil lande direkte i innboksen din. Du vil ikke tape.

For å registrere deg, plasser e-posten din øverst i denne artikkelen eller følg instruksjonene Link.

Mourinho ble spurt om Bale ønsket å spille til tross for Asas diskus, og han ble irritert over spørsmålet.

Beklager, dette er pressekonferansen på Everton-kampen, og Gareth er ikke her. . ”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *