Jose Salvador Alvarenga: Hvordan «Mannen som druknet i Stillehavet» overlevde tretten måneder til sjøs?

I desember 2012 Jose Salvador AlvarengaHaien dro på fisketur med ham Ezequiel Cordoba Fra Mexico, tapt midt i Stillehavet.

Skyene er mer og mer truende og regnet mer og mer voldsomt. Alvarenga kommer tilbake og bestemmer seg for å redde skinnene deres mens det fortsatt er tid. Men det er bortkastet tid: før de gir opp spøkelsen, viser motoren sine siste tegn på liv, og etterlater dem alene med sin fortvilelse.

Mens hans overordnede ber ham om å kontakte koordinatene sine, innser Alvarenga at GPS-en hans har tatt på seg vann. Foreløpig ubrukelig. De er nå alene, drivende i sin provisoriske båt… fordi den ekstreme volden til en storm i Stillehavet får redningsmenn til å forlate søket etter to dager.

Og likevel skulle Alvarengas båt til slutt synke på et skjær på Marshalløyene… 13 måneder senere. Den Salvadoransk-fødte fiskeren ble reddet etter å ha reist 12.500 kilometer i en syv meter lang båt. Den unge fiskeren som fulgte ham var ikke så heldig og døde på sjøen fire måneder senere.

hvordan Jose Salvador Alvarenga Avskåret fra verden, ble han en ekte eventyrer for å overleve så lenge? H-time Gjenopplever den utrolige reisen, mot alle odds, til mannen som har fått kallenavnet «Pacific Castaway» av media over hele verden.

READ  Krig i Ukraina: Zelensky anklager Moskva for «massivt angrep».

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *