Julian Knucklesman blir med Ibrahim Conte etter Liverpool-overgangslink

Julian Knucklesman har gitt ut et stum svar på ryktene om at han vil bli knyttet til et overgang til Liverpool i sommer.

R.P. Leipzig-forsvareren var først sterkt involvert Røde Forrige måned og er i dem Kort liste over midtstoppsignaturer For det kommende overføringsvinduet.

Den 21 år gamle midtstopperen er nær ved å gå inn i det siste året av kontrakten med den tyske siden, da de kan være motvillige til å miste franskmannen.

På spørsmål i helgen om disse spekulasjonene nektet Knucklesman å godta ryktene.

Han sa Kicker : “(Rapporter) føles som alle andre rykter. For meg spiller det ingen rolle. Jeg har ikke snakket med ham om dette ennå. ”

Tale tidligere denne måneden gjorde Connaught det klart at han bare ville fokusere på fremtiden med Leipzig.

“Det er ofte rykter i fotball, og mange tror dem umiddelbart,” sa han Bilde. «Verken jeg eller agentene mine ble ringt Liverpool.

Analyser alle de siste Liverpool-overskriftene, lagnyhetene, overføringsryktene, oppdateringer om skader og hva som er neste for de røde.

Du vil motta den siste utvekslingspraten og analysen hver dag rett til innboksen din via vårt gratis nyhetsbrev.

Registrer deg her – det tar bare noen sekunder!

“Jeg har også store mål med RP Leipzig, som for øyeblikket er de beste resultatene i Bundesliga, og når cupfinalen og U21-EM med Frankrike.

“Jeg vil ikke være arving til Diod (Upamekano). Jeg er meg selv. Vi kom begge til Leipzig i 2017 og spilte bra sammen her.

“Dessverre splitter våre veier seg nå. Jeg vil gi Diot en ny jobb (i Bayern München), og jeg vil fortsette å gjøre tingene mine her. Jeg har kontrakt til 2023. Det er også gjennomføringsavtaler. ”

READ  Aston Villa-spillervurderinger beviser Leeds United: El Cassie og Ramsey viser seg å være verdt som stjernehunder - Ashley Breeze

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *