Julian Knucklesman: R.P. Chelsea må vente hvis de vil ha en Leipzig-trener Fotballnyheter

Roman Abramovich må vente til sommeren hvis Julian Knucklesman skal bli Chelseas neste faste manager.

Knucklesmans R.P. Leipzig-laget har gjort det klart at de ikke vil la den høyt ansette unge manager, som sitter på andreplass i Bundesliga, forlate midtbanen.

Leipzig vil glede Liverpool i 16. runde av Champions League neste måned, og sitter fire poeng bak Bayern München i Bundesliga, og håper å få den første serietittelen i klubbens korte 11-årige historie.

Chelsea og Red Bull-organisasjonen, som har handlet med Timo Werner og Ethan Ambadu de siste årene, har gode forhold.

Likevel, hvis Frank Lampard forlater Stamford Bridge, er det lite sannsynlig at Leipzigs administrerende direktør Oliver Mindslof Knucklesman får gå.

Leipzig har imidlertid et ferdig alternativ til Red Bull Salzburgs høyt ansette sjef Jesse Marsh.

Han var assistent i Leipzig for den amerikanske treneren Nilesmans forgjenger Ralph Ranknick – og Nakelsman ville følge ham når han dro.

Å være en del av det samme RB-laget betyr at det ikke vil være noen ekstra kompensasjonskostnader for Leipzig å betale manager til en annen klubb.

Frank Lamparts arbeid er truet hvis det ikke endrer sin dårlige form

Hvis resultatene og ytelsen ikke forbedres umiddelbart, mister Frank Lampard jobben som Chelsea-manager.

Lampart er under stort press etter 2-0-tilbakeslaget mot Leicester City, som har gått til åttende i tabellen. Det var det femte nederlaget på åtte Premier League-kamper.

Bilde:
Frank Lampard er under press i Chelsea etter fem nederlag på de åtte siste kampene

Tidligere Juventus-manager Massimiliano Alegre og Thomas Tuchel, som ble erstattet av Mauricio Pochettino i Paris Saint-Germain forrige måned, vil begge være interessert i å bli Chelsea-manager hvis de får jobb.

READ  Den unge utøveren er 23 år gammel

Klubblaget er klar over at andre Premier League-ledere som Arsenals Michael Artetta og Manchester Uniteds Ole Gunner Soulschauger har gått gjennom tøffe perioder denne sesongen og returnert rikdommen til sine respektive lag.

Lampard har alltid åpent erkjent presset fra å være Chelsea-manager, og enhver endelig avgjørelse om hans fremtid vil bli tatt av eieren Roman Abramovich.

12 ledere er utnevnt av Chelsea siden Abramovich overtok klubben for 18 år siden.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *