Julie Boyd: Dronningens representant i Canada går ut og hevder å ha torturert personale med tårer Utenriksnyheter

Generalguvernøren i Canada – Dronningens representant – har trukket seg blant anklagene om at han ledet et giftig arbeidsmiljø der personalet ble torturert til tårer.

Julie Boyd trakk seg bare timer etter at høytstående tjenestemenn mottok resultatene av en uavhengig etterforskning av rapporter om 57 år gamle verbale overgrep og mobbing.

Dette er etter en uttalelse Kanadisk Broadcasting Corporation (CBC), der dusinvis av anonyme ansatte kastet triks mot Mr Boyds kontor og utenlandsreiser, brakte tårer i øynene til de ansatte og ringte en ansattes jobb *** «.

Bilde:
Canadas generalguvernør Julie Boyd har trukket seg på grunn av påstander om mobbing

En sa til CBC at Rydo Hall, guvernørens bolig og arbeidsplass, hadde blitt et «skremmende hjem» under Bayats ledelse, og etterlot mangeårige ansatte på stasjonene.

«Jeg har bestemt at en ny guvernør-general skal utnevnes. Kanadiere fortjener stabilitet i disse usikre tider,» sa Boyd i en uttalelse som kunngjorde at hun trakk seg og la til at hun angret spenningene med personalet.

statsminister Justin Trudeau – som valgte ham for en periode på fem år i oktober 2017 – sa at bekymringer på arbeidsplassen som ble reist av personalet under gjennomgangen ville bli løst.

Han takket ham ikke spesielt – som han beskrev i fjor da rettssaken ble lansert som «en utmerket generalguvernør».

M.S. Payet var tidligere landets viktigste astronaut og den første kanadieren som tjente på den internasjonale romstasjonen.

Potensielle kandidater til generalguvernør bør undersøkes av en spesialkomité, som hr. Trudeau valgte å ignorere da han nominerte fru Payet til jobben.

Statsminister i Canada Justin Trudeau
Bilde:
Den kanadiske statsministeren Justin Trudeau har blitt kritisert for fru Bayetts første utnevnelse til stillingen.

«Det enorme nederlaget for fru Boyets tid faller helt på skuldrene hennes,» sa Don Davis, et parlamentsmedlem for opposisjonen Nye demokrater.

READ  Smelter globalt BNP i varmen? Økonomien vår er allerede påvirket av klimaendringer.

Richard Wagner, høyesterettsdommer, vil midlertidig godta fru Payats plikter til hun blir overført.

Generalguvernøren – dronning Elizabeth II, statssjefen i landet – har seremonielle plikter som å banne regjeringer og formelt signere loven, men kan sjelden bli bedt om å løse konstitusjonelle spørsmål.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *