Jurgen Globe Burnley Stone tannløs Liverpool | Fotballnyheter

J ர்க rgen Klopp prøvde å avlede oppmerksomheten fra sitt misviste Liverpool-angrep, og insisterte på at han var ansvarlig for Burnleys sjokknederlag mot mesterne.

Clarets var den eneste spilleren som tok poeng fra Liverpool under forrige sesongs tittelvinnerkampanje, og Ashley Barnes avsluttet torsdag et seriekjøring ubeseiret i Reds ’68-kamp ubeseiret løp på straffespark på Anfield.

Liverpools første hjemmeliga-nederlag siden april 2017 ble ytterligere truet av at de ikke klarte å score i fire Premier League-kamper for første gang på 21 år, syv timer og 18 minutter siden de sist fant nettet.

Klope tok det fulle ansvaret for nederlaget, som utvidet Liverpools seiersløp til fem kamper, og understreket at han ikke klarte å gi spillerne de verktøyene de trengte for å bryte det sta Burnley-antrekket.

«Det var umulig å tape spillet, men vi gjorde det,» sa Klopp Sky Sports. “Det var min feil fordi det var min jobb å gi guttene de riktige følelsene, riktig mengde selvtillit og de riktige beslutningene.

“Det gikk tydeligvis ikke fordi vi hadde mye ball, skapte noen situasjoner riktig, men det endelige øyeblikket eller avgjørelsen var ikke riktig på dette tidspunktet, det er problemet.

«Du har ballen på rett sted, men du skyter ikke, du passerer. Jeg sa det samme i forrige uke.

«Når du har et problem som ikke fungerer, må du prøve hardere, lenger og oftere og ta bedre beslutninger. Det fungerte tydeligvis ikke i kveld. Vi må innrømme det, vi kan ikke si noe annet om det.»3:05

Se gratis: Høydepunkter fra Burnleys seier over Liverpool i Premier League

Globe la til: «Det er alltid min feil, ting som ikke fungerer er min feil, ting som fungerer, er ned til spillerne. De gjør det fordi de låner ut til spillerne.

«Vi har jobbet sammen nå. Hvis jeg gjør det klart hvilke bevegelser som gir mening og sårer motstanderen, hvis vi ikke gjør dem, må jeg gjøre det klart. Slik er det.»

Liverpool er fjerde på bare tre poeng fra mulige 15 poeng i søndagens FA-cup fjerde runde uavgjort på Old Trafford, seks poeng bak Premier League-lederne Manchester United.

Å løse Liverpools støtende problemer er nå øverst på Globes agenda.2:55

Jamie Carragher sier at Liverpool kan møte en kamp om topp fire etter tapet mot Burnley på Anfield

«Jeg har aldri tenkt på en gratis poengsum eller enhet om oss, jeg har alltid visst at vi måtte jobbe veldig hardt og gjøre mange ting for å bli med i disse stillingene,» sa Globe.

«Du har øyeblikk når en spiller har kontakt og den neste er i øverste hjørne, men det skjer ikke nå. Det er ikke første gang dette skjer i fotball, det vil ikke være den siste.

«Det gode er at vi kan endre det; vi må gjøre det. Vi kan ikke jobbe med det i kveld; vi kan bruke det til neste.

«Vi er ikke sikre på disse øyeblikkene, det er noe vi må jobbe med. Det er ikke det at vi ikke skaper muligheter fordi spillerne ikke har evnen til det, det er vårt beslutningsproblem.

«Å bestemme forskjellen mellom en god fotballspiller og en god fotballspiller er det riktige valget i riktig øyeblikk. Dette er ikke rakettvitenskap.

“Vi hadde mange gode øyeblikk med Trend [Alexander-Arnold] I andre omgang var han på rett sted og prøvde å sende ballen inn, men vi var ikke i rett øyeblikk. Dette er en følelse for guttene som ikke er tilgjengelige for dem på dette tidspunktet. «Forhåndsvisning av bildet3:04

Sean Dyce sier at Burnley-siden alltid har følt at han kunne få en avgjørelse på Anfield

Tyne Burnley hilser ønsket

Clarets-sjef Sean Dyce mente Burnleys første Anfield-seier etter Ian Brennans opptredener i 1974 var den høyeste belønningen for lagets prestasjoner.

«Jeg tror vi gjorde det grunnleggende veldig bra,» sa han Sky Sports Etter at Burnley flyttet sju poeng fra utgangssonen.

«Sidens oppsett, sidens form, den personlige utholdenheten. Spillerne gjør jobben sin når de trenger det. Vi trenger litt mer flaks; Nick Pope gjorde en god redning på venstre side i andre omgang.Forhåndsvisning av bildet1:36

Ashleys Barnes fra Burnley sier at teamet hennes aldri har tvilt på hennes evne til å forårsake en tragedie på Anfield

«Du har aldri vært komfortabel, men jeg har vært i spillet i lang tid, og noen ganger vil du finne mønstre i et spill. Det eneste som er bekymringsfullt er om en blokk faller på en av spillerne deres eller noe skjer med deg. Det er som et spill mot en øvre side.

«Ønsket og ønsket er å ha et rent ark fra forsvarerne og keeperen og arbeidsgraden til de to pionerene. Du kan ikke beskytte de fire bakre, du må beskytte hele siden. Jeg tror alle gjorde det bra.»

Tych, Globe mindre tidkrevende argumentForhåndsvisning av bildet0:12

Det var en heftig utveksling mellom Jurgen Klopp og Sean Dyce da han forlot banen ved halvtid under Liverpool-kampen mot Burnley.

Tych kranglet med Klopp da lagene gikk ned tunnelen ved halvtid, men begge managerne var ivrige etter å trekke en linje under punktet.

«Du vet at når vi kommer til disse stedene, har vi virkelig lov til å kjempe og prøve å vinne,» la Ditch til. «Det ble ganske enkelt vår oppmerksomhet da.

«To ting ble sagt, men ikke noe naturlig. Det er to ledere som kjemper for lagene sine og ønsker å vinne en kamp. Det er ingenting galt med det.»

Globe sa: «Hvis han ikke hadde snakket om det, hadde jeg ikke snakket om det. Jeg hadde ikke startet det, men det er ingenting, alt er i orden.»

READ  Manchester United-sjef Ole Gunner Soulscare sier seier i Europa League vil være en "katalysator" for mer sølvtøy Fotballnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *