Jurgen Globe møter avgjørelsen fra Diego Alcondara da Liverpool vurderer nytt forsvar

Liverpool fikk sitt andre hjemlig Premier League-nederlag onsdag etter en dårlig oppvisning mot Brighton.

Steven Alcet scoret det eneste målet Røde Deres tørke i Anfield fortsatte 1-0 opp ned.

Premier League og verdensmestere har tatt en rask sving før de gleder Manchester City på søndag.

Her ser vi frem til endring J ர்க rgen Globe Kan gjøre når teamet hans er aktivt.

Hvor mange nye signaturer?

Onsdagens triste kveld var litt rask for Liverpools nye ansikter, med Ben Davis som ikke kvalifiserte seg til benken og Ocean Cup.

Mens Kabag forventes å ha alt klart til helgen, har Globe muligheten til å bringe begge de nye guttene i startoppstillingen mot City, sammen med senat-back-partnerne Knot Phillips og Jordan Henderson i de to siste kampene. .

Fabinhos inntjening vil da bli sikret av Reds-sjefen sammen med Davis eller Cabak for å sikre muligheten til å flytte brasilianer eller Henderson til midtbanen.

Phillips ser ut til å være den åpenbare spilleren for å komme seg ut av benken, selv om Rice Williams er tilbake med 23-åringen.

Bakspillerduoen til Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson var lik mot Brighton, men det var en stor oppfordring å heve Neko Williams eller Costas Simikas til startoppstillingen.

Middels forandring

Liverpools maskinrom syntes å snuble i midwick, noe som ikke er en stor overraskelse med tanke på de intense spillene og den sene reisen de hadde.

Å introdusere Fabinho eller Henderson på midtbanen er forfriskende, og begge har lyst til å spille på de nivåene de vil ha.

READ  Guardiola sammenligner Hollande med Cruyff og Ibrahimovic etter "Zladanesque"-målet

Enhver av de tre som dro på onsdag kan dra.

Det er mer sannsynlig at James Milner går av med pensjon da Diego Alcandara ser ut til å føle effekten av å bli kastet på en travel tidsplan etter lang tid.

Guinea klarte heller ikke å skinne da Vignals slitne ben begynte å spille sin rolle.

Få de siste Liverpool-skadene og lagnyhetene i møte med forlegenhet fra Globe-utvalget, og viktige nyheter og analyser av hva som er neste for de røde.

Du vil motta den siste utvekslingspraten og analysen hver dag rett til innboksen din via vårt gratis nyhetsbrev.

Registrer deg her – det tar bare noen sekunder!

Curtis Jones vil fremstå som en åpenbar påminnelse om behovet for mer energi og støtende motivasjon på midtbanen, selv om Alex Oxlade-Chamberlain ikke er klar for en start, og det er tvil om Naby Keitas fitness.

Manespørsmål

Hvordan kan Globe tro at Sadio Mane vil være tilgjengelig etter å ha gått glipp av de to siste kampene med et mindre muskelproblem.

Fraværet av Mane føltes intenst på venstre side, med verken Sherdon Shakirio eller Djokovic som gjorde en opptreden mot Brighton.

Roberto Firmino var også skuffet, men Liverpool vil absolutt gjenforene trioen av brasilianere, Mane og Mohamed Salah, hvis bysjef Pep Cardiola gir en klar bekymring for trioen.

Det andre alternativet, hvis Mane ikke klarer det, er å spille Jones til venstre – eller bytte til den vanlige 4-4-2 topplasseringen med Firmino og Salah, og de røde bruker smale brede midtbanespillere.

READ  Rapportert savnet siden 2017, dukket han opp igjen i Hue og sa: "Alle trodde jeg var død!" (video)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *