Jurgen Globe sender negativ melding om Liverpools fremtid da Guinea Wijnaltham nylig avslørte avtalen

Din Liverpool FC morgenfordøyelse er her onsdag 10. mars.

Globe avviste anneksjonen i Tyskland

Liverpool Sjefen J ர்க rgen Globe Han trakk seg fra å være neste tyske landslagstrener.

Hjemlandet rapporterer at Globe er en av to ledende kandidater for jobben, etter at det tirsdag ble bekreftet at Joachim Loew vil trekke seg etter 15 år med ansvaret.

Globe, som overtok som Liverpool-manager i oktober 2015, signerte en kontrakt for 14 måneder siden som skulle utvide hans onfield-forpliktelse til sommeren 2024. Reds-sjefen har også signalisert at han har til hensikt å se avtalen med Premier League-mesterne.

“Får jeg jobbe for landslaget om sommeren? Nei,” sa Globe. “Etter sommeren, nei.

“Jockey Low har gjort en utrolig jobb i mange år. En av de mest vellykkede. Jeg forstår at han liker dette høydepunktet i Euro, og så vil noen andre gjøre en jobb. Det er mange gode tyske ledere.”

På spørsmål på en pressekonferanse senere om kommentarene, la Klopp til: “Jeg fortalte ham hva jeg ville si når de nevnte navn som mine.

“Jeg sa nei, etter denne eller i sommer, uansett hva det er, vil jeg ikke være tilgjengelig for å trene et tysk lag.

“Jeg har tre år i Liverpool. Dette er en enkel uttalelse. Du signerte en kontrakt, du prøver å holde deg til den kontrakten, ikke sant?”

Les mer her

Må lese nyheter fra Liverpool FC

Vijnaltham-avtalen er nylig

Guinea-visdom Innrømmet at han var “ødelagt” for å forlate Liverpool i sommer, skisserte midtbanespilleren sin intensjon om å bli på Anfield.

READ  Pep Cardiola avslører at spillere fra hans tidligere Spania-lag har sparket ham ut av WhatsApp-gruppen

Nederlanderen er i løpet av de siste månedene av kontrakten han signerte i juli 2016, og kan forlate som gratisagent i sommer.

Vijnaltham var sterkt knyttet til et kutt i prisflytting til Barcelona i fjor sommer etter ankomsten av manager Ronald Koeman, som trente Liverpool-mannen med det nederlandske landslaget.

Han sier at den nederlandske internasjonale kunne snakke med lag utenfor Storbritannia om en avtale før kontrakten, og at det ikke var i nærheten av å signere nye vilkår med Liverpool.

Til tross for kontraktspilling er Vijnaltham igjen en av de mest brukte spillerne i Jrgen Globe, etter å ha spilt i 38 kamper for de røde denne sesongen.

Analyser alle de siste Liverpool-overskriftene, teamnyhetene, overføringsryktene, oppdateringer om skader og hva som er neste for de røde.

Du vil også motta gratis utvekslingsprat og analyse hver dag!

Registrer deg her – det tar bare noen sekunder!

30-åringen innrømmer at han og familien er lykkelige på Merseyside, men sa at det ikke har vært noen oppdatering på situasjonen hans med klubben.

“Det vil være veldig vanskelig (exit) fordi hvis det skjer, vil du forlate et team du virkelig elsker, du har delt sammen i så mange år, hvor du føler deg komfortabel,” sa Vijnaltham.

“Det kan være vanskelig, men på den annen side vet du ikke situasjonen, hvorfor du må dra, så alt avhenger av situasjonen.

“Men jeg kommer absolutt til å bli ødelagt over at jeg ikke kommer til å spille for dette laget.”

Les mer her

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *