Jurgen Klopp sammenligner Liverpools strafferekord med Man UDT etter at mestere nektet to spot-spark i Southampton | Fotballnyheter

Jurgen Klopp skjøt tilbake i forkant av en tur til Manchester United Anfield neste helg, etter en to-spot spark-nektelse til Liverpool i mandagens nederlag i Southampton.

Danny Ings «fantastiske øyeblikksstreik mot sin tidligere klubb etterlot Liverpool ubeseiret på 12 kamper i Premier League, og utvidet Champions League ubeseiret til tre kamper.

Globe led, og deres to straffeopptredener i andre halvdel ble ikke tildelt, med dommer Andre Mariner ustraffet da Kyle Walker-Peters utfordret på håndball fra Sadio Mane og Jack Stephen blokkerte et skudd fra Giorgino Wignold.

Til tross for sitt andre serietap for sesongen, er Liverpool ett mål foran Manchester United, men de kan forvandles til Premier League-ledere når mesterne ønsker sine motstandere velkommen til Anfield 17. januar – Sky Sports – Hvis United unngår nederlag i kampen mot Burnley.

Som Globe offisielt har stilt spørsmålstegn ved de siste sesongene, ser det ut til at tankespill allerede har begynt før sammenstøtet mellom det munnvannende bordet, og United sa at det «hadde flere straffer på to år enn på fem og fem år.» Et halvt år «.

«Hvis noen gjentar at Sadio Mane er en» dykker «, er dette den største vitsen i verden,» sa Klopp. Sky Sports. «Denne gutten prøver å holde seg på beina med alt han har. I to situasjoner … får de andre lagene bøter for det, jeg sier dette. Og så håndball, jeg vet ikke hvem som vil forklare det for meg.»

På en pressekonferanse etter kampen la Globe til: «Vi hadde god oversikt over det [the Mane incident], Det var som en klar bot. Jeg vendte meg til fjerde offiser og spurte om de skulle sjekke det ut, og han sa at det allerede var der og ikke en bot. Det er 100 prosent sant, og nå vil noen fortelle meg hvor raskt de holdt det i disse forskjellige vinklene.

READ  Kylian Mbappe: Real Madrid PSG vil trolig trekke seg fra sommeroverføringsavtalen da 180 millioner tonn ikke auksjoneres | Fotballnyheter

«I fjor var det en straff mot Leicester, og folk sa at Sadio Mane gikk veldig lett ned. Hvis han hadde gått lett, ville vi fått en Stonewall-straff i dette spillet og i forrige kamp, ​​men jeg vet ikke hva Andre Mariner gjorde Sadio Mane gjorde riktig.

«Gutten prøvde alt, hadde noen store utfordringer med Walker-Peters, men det var mange situasjoner som burde vært frispark. Til slutt, når han går ned, ser du det, med venstre fot på slutten av sekstenmeteren, det er en straffespark.

«Vi kan ikke endre det. Jeg hører nå at Manchester United har fått en bot på to år enn de var på fem og et halvt år. Det er min feil, eller jeg vet ikke hvordan det vil skje.

«Men det er ingen grunn til at det skal være effektivt. Vi kan ikke endre det. Vi må respektere resultatene. Men vi kan endre resultatene våre. Det er vårt fokus nå.»

Carra: Mane startet et forhold med Walker-Peters

MNF
Bilde:
Jamie Carragher hevder at Sadio Mane startet sitt forhold til Kyle Walker-Peters

Tidligere Liverpool-forsvarer Jamie Carragher var uenig med sin tidligere klubbleder og sa at han hadde vært i kontakt med Mane Walker-Peters da de to kom sammen uten annen grunn.

Karagar sa: «Jeg tror Mane sparker Walker-Peters «kalv i ryggen, det er derfor det er fint, den siden, men det er det ikke. Mane slo ryggen.

«Når du ser på den andre vinkelen, lar han deg komme inn i boksen. Når han ser høyre fot komme fra Walker-Peters, lager han en lunsj med ballen. Vanligvis når du ser på den, kommer den over noen som treffer ballen, de får ikke den, de tar beinet. , Eller angriperen går på toppen av det, lat fot, jeg har alltid kalt det.

MNF
Bilde:
Karkar mener Walker-Peters savnet utfordringen i tide for å unngå å betale en straff

«Jeg har alltid sagt:» Det er ikke dykking. Hvis noen har en morsom utfordring, går du over den foten hvis den er. Hvis det beinet kommer over lenger, kanskje inn i dette området, og hvis Mane treffer det, er det bra. Men når han virkelig gjør den utfordringen, Du ser hans høyre fot plantet på bakken.

READ  Yannick Carrasco er også under Padels trolldom: YCFive at Wilwoord er hans baby.

«Han kommer ikke langt nok til å utfordre. Han er halvparten ute av utfordringen. Som sett tidligere, synes jeg ikke det er noe bra for Mane å sparke kalven i to.»

Globe: Liverpools varige «rustne» øyeblikk3:39

Jurgen Globe sier at Liverpools side er i et «rustent øyeblikk», men han insisterer på at de vil spille hvis de har noen problemer

De kjempet for Liverpools siste form, og befant seg på randen av utryddelse i West Brom og Newcastle før deres nylige nederlag på sørkysten, og Globe kalte hans side «rusten» etter å ha landet en dårlig start i St. Marys. .

«Den langsomme starten kostet oss, noe som gjorde livet så vanskelig i kveld,» sa han. «Alle disse tingene kan skje; vi er mennesker [for Ings» goal was] Vi visste at de kunne gjøre det, spilleren som savnet ballen, og deretter en bedre avslutning neste gang, men vi kunne ha reddet den.

«Dette er et veldig rustent øyeblikk. Vi må innrømme det. Du kan bare løse et problem hvis du kjenner problemet. Vi er ikke blinde for våre problemer. Gjennom dette må vi kjempe, spille, endre det som er vårt.»Forhåndsvisning av bildet2:58

Se gratis: Høydepunkter fra Southampton seier over Liverpool i Premier League

Tårer Malka Hassan Huddle: En perfekt start på 20213:33

En følelsesladet Ralph Hasenhuttle sier at han begynte å tro at de ville slå Liverpool i det 92. minutt, og at det var en perfekt kveld for Southampton-fansen.

I motsetning til dette brøt Southampton-manager Ralph Hasenhuddle en tapsrekke på seks spill og falt på kne i tårer etter å ha tatt poeng fra Liverpool for første gang.

«Jeg har aldri scoret mot Jurgen så langt. Jeg begynner å tro at jeg kan gjøre dette i det 92. minutt, ikke før,» sa han. “Du vet aldri, de er så sterke foran deg, du tror alltid noe kan skje.

«Måten vi forsvarte i dag var fantastisk. Jeg tror innsatsen gutta la ned var nøkkelen til suksess. Stemningen var enda bedre enn den var mot de fleste lag.

«Dette er den perfekte starten på 2021. Jeg forventer ikke at noen tar poeng mot dem i dag. Vi har 29, vi er på vei og kan gå videre. Dette er et viktig skritt.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *