Juridiske tjenester Bedriftseiere – GOV.UK

1. UK kvalifiserte advokater med selskaper i EU, EØS-EFTA og Sveits

Hvis du er advokat i Storbritannia og har kongelige interesser i EU, Norge, Island, Liechtenstein eller Sveits, må du kontakte din lokale regulator for spesifikk råd.

2. Kvalifiserte advokater fra EU og EØS fra European Free Trade Association med selskaper i England, Wales eller Nord-Irland

Hvis du er advokat med kvalifikasjoner fra EU, Norge, Island eller Liechtenstein (EØS-EFTA), må du ta en eller flere av følgende handlinger før 31. desember 2020 for å fortsette å lede, eie eller delvis eie, juridiske tjenester i England eller Wales eller Nord-Irland:

  • Rehabilitert i England, Wales eller Nord-Irland med relevant reguleringsmyndighet under veier for utenlandske advokater.
  • Å bli en utenlandsk advokat registrert i England og Wales hos den relevante reguleringsmyndigheten.
  • Gjør nødvendige endringer i din praksis eller forretningsstruktur for å overholde de nye regelverkene.

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan det påvirke om du kan eie eller eie en del av et advokatfirma i England, Wales eller Nord-Irland, og du bør kontakte den relevante reguleringsmyndigheten for ytterligere råd.

Hvis du tidligere var registrert europeisk advokat (REL), og du eide en uregulert juridisk virksomhet i Storbritannia, bør du kontakte den relevante reguleringsmyndigheten for spesifikk rådgivning.

For de som faller inn under borgerrettighetsavtalen mellom Storbritannia og Sveits, har du frist til 31. desember 2024 til å registrere deg som REL eller rehabilitere som advokat eller advokat i England, Wales eller Nord-Irland.

3. Ansette advokater fra EU, Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet og Sveits

Det vil ikke være noen endring i måten EU-, EØS- og sveitsiske statsborgere beviser sin rett til å jobbe til 30. juni 2021. Irske borgere vil fortsette å nyte retten til å jobbe i Storbritannia og bevise sin rett til å jobbe slik de gjør nå, for eksempel ved å bruke passene sine.

READ  Wall Street, falt kraftig, snur seg bort fra risiko - 21/02/2023 kl. 16:06

Du finner mer informasjon i retningslinjene for sysselsetting for statsborgere i EU, EØS og Sveits.

Bedrifter i England, Wales eller Nord-Irland som ansetter EU- og / eller EØS-EFTA-advokater, bør kontakte den relevante britiske regulatoren for spesifikk rådgivning.

4. Skottland

Eiere av juridiske tjenester i Skottland bør kontakte de aktuelle skotske tilsynsmyndighetene – se mer informasjon for spesifikk rådgivning.

5. Mer informasjon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *