Kaldt mot Norge

Det franske U20-laget dominerte vennskapskampen mot Norge mandag (6. september) på CNF Clarifontine (2-1).

Med en Uavgjort (0-0) Og en seier (2-1), Norge vant dobbeltoppgjøret mellom U20-laget fredag ​​3. september og mandag 6. september på CNF Clarifontine.

Dataark

I dette andre fransk-skandinaviske møtet fikk Bluits problemer med et mål i det 4. minutt, signerte med Matthias Sandberg (0-1), og fant seg deretter ti år etter at forsvareren Nyanzo Quasi ble utvist. Spill 11. minutt.

Med denne fordelen og overlegenheten til dette tallet doblet nordmennene ledelsen i andre omgang til Los Nordas (0-2, 63.) som kom for å spille ved halvtid.

Hobbs, langt fra å gi opp, har noen gang gjenvunnet håpet Janice Antiste Stillingen ble redusert (1-2, 76.), men manglene deres kunne ikke overvinnes fullt ut.

U20 utvalg

Reaksjon av Bernard Diomet (trener)

“Jeg vil ikke diskutere det røde kortet, kanskje berettiget, kanskje ikke. Vi scoret allerede et mål i det 4. minutt, vi burde ha visst hvordan vi skulle mobilisere igjen og bli i turneringen. Vi hadde det ikke den gangen. Jeg gjorde en liten endring fra den ene kampen til den andre fordi jeg ønsket å ha et konkurransedyktig lag. Vi så forskjellen i modenhet, intensitet og aggresjon i duellene. Tross alt kjempet guttene til slutten, de fortsatte med å score et mål og hadde to gode sjanser i løpet av de siste fem minuttene, De kan ha endret utfallet. Norge, organisert i et lavt volum, prøvde først å beskytte oss med den hensikt å overraske oss i endringene. Teamet har kvaliteter, det fungerer bra i trening, er hyggelig. Men to danser Vi hadde ingen prestasjoner i omgangen, vi hadde 65% av ballen og det betalte seg på dette nivået. ” Penger “. 9 kort og en rød i den andre kampen. Det er et høyt nivå, og når et land spiller mot Frankrike, gjør det det enda mer spennende. Det var mange av mine spillere i semifinalen i U17 -VM i 2019. . Vi legger dem på banen., Du må bruke disse kampene, gjøre det du må gjøre for å komme videre, få tid til å spille og gå til voksenfotball. “

READ  Dette utløser da reaksjoner

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *