Kamala Harris avgir en uavgjort stemme for å la debatten om Pitons lovforslag om regjering begynne i Senatet

Visepresidenten brøt båndet 50:50 med festveier i Kongres øvre kammer for sin del som senatformann.

Republikanerne sier at lovforslaget ikke tar nok hensyn til å avlaste den økonomiske byrden til Govt-19, et liberalt lovgivningsprogram som krever en minimumslønn på $ 15 i timen.

Progressive demokrater mener lovforslaget ikke er nok.

En morgenskonsultasjonsundersøkelse viser bred topartsstøtte blant den amerikanske befolkningen, med 77 prosent som støtter stimulansprogrammet (71 prosent når det kalles det demokratiske programmet).

Bryte scenen for debattstart torsdag kunngjorde fru Harris: “I denne avstemningen er senatet delt på 50., 50. dag, visepresidenten vil stemme, og resolusjonen om å fortsette vil bli enige om.” ”

Torsdagens avstemning brøt Harris ‘andre gang for andre gang – med senatet som godkjente tidlig veiledning for komiteer i forberedelsen av lovforslaget i februar.

Republikanerne kommer ikke til å gjøre vedtakelsen av lovforslaget til en enkel oppgave. Wisconsin-senator Ron Johnson blir tvunget til å lese lovforslaget på 628 sider i huset.

Etter 40 minutter hadde forfatterne lest 24 sider, med bare Mr. Johnson som presiderte i et annet rom enn senator Rafael Warnock. Det kan ta mer enn 15 timer å lese hele regningen.

Senatets flertalleder Chuck Schumer bagvasket Johnsons stillestående taktikk: “Vi vet alle at dette uunngåelig vil forsinke. Jeg vil uttrykke min dype takknemlighet for arbeidet de gjør hver dag, inkludert det harde arbeidet foran dem.”

Lovforslaget er ennå ikke debattert i 20 timer, hvoretter “vote-for-Rama” av nesten ubegrensede endringer forventes å begynne på fredag. Republikanerne planlegger å gjøre prosessen så vanskelig som mulig for demokrater.

Herr Schumer har lovet å forbli i senatsesjonen denne uken til lovforslaget er vedtatt.

Med svindel med endringer i Senatet, må Representantenes hus vende tilbake før regningen sendes til presidenten.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *