Kampen Frankrike-Norge startet fra et blandet serieløp

Velge

Dette er to firere med munn. Av de åtte som er valgt ut til dette innledende løpet, er ikke Tiril Eckhoff den eneste i de 15 beste løpene i verden. Bortsett fra at skandinavisken bærer den siste store krystallkloden i bagasjehyllen. Blues har imidlertid en start. For det første har ikke Quentin Fillon Maylette sluttet å imponere siden starten av vinteren, og Emilian Jacqueline, hvis hun hadde gjenvunnet desemberstatusen etter nedgangen forrige måned, ville vært sterk i himmelen.

«De var nr. 1 og nr. 2 i verden, valget var klart», rettferdiggjør Vincent Vitos, trefargetrener. Trekantene var farlige fra start, med Anas Chevalier-Bouchet, første fakkelbærer og Julia Simon, og Anas Chevalier-Bouchet som viste seg å være en tapende taper igjen i konfrontasjonsløpene.

ன்மை Fordel: Frankrike.

På skuddlinjen

På Zhangjiakou-lanseringsstedet måtte vi lære å mestre i løpet av noen dager, for å vise tricolor-kvartettens tilpasningsevne. «Vi valgte kvinner som er komfortable bak kulissene,» sa Stephen Boutique, direktør for Frankrike-teamet. Vi hentet alle stafettene fra sesongstart, og plukket færre hakker. ⁇

På skandinavisk side ser det ut til at Tiril Eckhoff leter etter selvtillit bak pistolen denne vinteren, mens for Blues har Quentin Fillon Maillet bygget sin dominans ved å slippe motstanderne løs under direkte konfrontasjonsscener siden sesongstarten.

ன்மை Fordel: Frankrike.

På ski

Dette er to dynamikker som braker sammen mellom franskmennene, som markerer slutten av januar uten snublestein fra sesongstart, og nordmennene som ikke er for raske til å være spesielt interessert i det forberedte verdensrittet. Dette er OL-fristen. «Det gjør ikke vi heller», svarte Vitos. Vi har ikke identiske mellomtider, men det kommer vi til å ha. ⁇

READ  Ny hybridløype for Juho Knutilla og Evind Jacobsen på Blockdinton Hill

Svenske Sebastian Samuelson ligger på andreplass i den dominerende skitidskategorien, like foran Johannes Poe, Quentin Fillon Milette, Darge Poe og Emilian Jacqueline.

Hos kvinner er derimot Marte Olsbu Roeiseland og Tiril Eckhoff litt annerledes enn konkurrentene.

Fordel: Norge.

Sluttresultat: Frankrike 2 – Norge 1

Akkurat som Skandinavia ble tildelt OL-tittelen foran Armada i 2018, kommer Frankrike med en veldig liten start. «Frankrike-Norge-kampen blir bra, sa Jacqueline. Men jeg tror det vil være andre lag med evne til å spille videre. Dette er en veldig åpen innsats, spesielt med denne veldig vindfulle utskytningsrampen. Julia Simon konkluderer: «Frankrike er den nåværende olympiske mesteren, men ingen fra Pyongyangs eventyr. Vi ønsker å vise at vi tåler presset og viser styrken til vår nasjon.»

Fortsett med utfordringene dine.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *