Kan Texas bli et “sosialistisk paradis” som Norge?

Har denne artikkelen mye å gjøre med Texas fall i sosialistiske metoder? Nei. Men jeg fant denne morsomme samtalen som stammer fra den norske subreddit. Vi har et stort problem med ordet “sosialisme” her i USA, og enda mer i Texas. Mye av det har å gjøre med en misforståelse av hva sosialisme i helvete er, og om et land som Norge er sosialistisk eller ikke. Bare følg svarene på denne subreddit når de forklarer deres side av ting. Spørsmålet var:

Nordmenn, hvordan har du det når folk i land som Amerika peker på deg som et eksempel på et land der sosialisme fungerer?

Her er svarene. den_bleke_fere Hun sa:

De fleste amerikanere aner ikke hva sosialisme egentlig betyr, fordi Norge ikke er et sosialistisk land og har aldri vært et sosialistisk land.

Bronsekataloger Hun sa:

De ser ut til å tro at enhver sosialpolitikk gjør et land sosialistisk og glemmer at de betaler skatt for å finansiere veier, skoler og biblioteker …
Den eneste forskjellen er at avgiftene våre er høyere, men de dekker mer, og hva de ikke dekker, må de dekke selv (eller av arbeidsgiveren, som indirekte betyr at de dekker det selv).

Et av favorittresponsene mine kom fra Schneider:

Jeg føler at de ikke forstår hva sosialisme faktisk er.

Vi lever i et demokratisk land som innser at folket er et stort aktivum og dermed beskytter disse eiendelene.

Busan 11 Hun sa:

Jeg synes det er litt interessant, i Amerika sier de at noe er “sosialisme” som en dårlig ting, og å skremme folk fra å stemme på forskjellige kandidater og politikker.

Er ikke den beste måten å velge deler av hele spekteret for å skape noe helt nytt bedre enn noen retning alene? Selvfølgelig bør ikke navnet på det politiske systemet være en faktor for å avgjøre om politikken er god eller ikke.

Så hva er avtalen med Norge? Denne videoen oppsummerer ting veldig bra.

READ  RSA stiller opp ledere etter oppkjøpet

Så hva er poenget med alt dette? Vi håper å bedre forstå posisjonen som løftes hele tiden i amerikansk politikk. Den viktigste delen er å komme inn i læringsprosessen uten et åpent sinn. Dette er også den vanskeligste delen.

Se: 50 bilder av det amerikanske livet i 2020

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *