Kan Trumps tjenestemenn hente suvenirer? Hjelpere i Det hvite hus har uttalt seg mot «ulovlig» fjerning av statlige kunstverk

En toppassistent til president Donald Trump har gått ut av Det hvite hus med et stort strukturert bilde og anklaget tidligere tjenestemenn for ”ulovlig” handling og hevdet at kunstverket tilhører Nasjonalarkivet, noe som utløste kontrovers.

Bildet er tatt av Peter Navarro, Trump-administrasjonens øverste tjenestemann Reuters Journalist som forlot Det hvite husets eiendom tidligere denne uken med bildet av Trump og Kinas president Xi Jinping.

Det var ikke umiddelbart klart om Navarro betalte den amerikanske regjeringen før bildet ble fjernet fra Det hvite hus. Forespørsler om tilbakemelding fra Den uavhengige Ikke trukket tilbake.

Men noen som så Trump-tjenestemannen forlate Det hvite hus med bildet, nektet å gi ham fordelen av tvilen, og beskyldte flyttingen for å være ulovlig. Dette inkluderer Kenneth Bear, meddirektør for Office of Management and Budget under tidligere president Barack Obama.

«Det ble ganske enkelt vår oppmerksomhet da. Disse bildene tilhører det amerikanske folket, og går til nasjonalarkivet, ”skrev Perry i en uttalelse på Twitter. «Jeg vet at da jeg forlot WH i 2012, ønsket jeg å ta et bilde av ara Barack Obama og verdensmester-Pillies i 2008.»

Det var andre ting Gjennomført fra Det hvite hus – En offisers kone kunne sees laste en utstoppet fasan i en bil – De spesifikke omstendighetene rundt hvert element var ikke klare.

Noen tidligere tjenestemenn sa at de kunne kjøpe noen myndighetsbilder, inkludert John Wolfstall, den nasjonale sikkerhetsassistenten under Obama. Svar Hvordan Mr. Perry kjøpte kunstverket før han forlot Det hvite hus.

«Det må være en ramme,» bemerket han.

Innkommende presidenter velger vanligvis nytt kunstverk og får et budsjett for å redesigne Det hvite hus.

Trump-administrasjonens stenging av kontorer over hele West Wing i forkant av innvielsesdagen har blitt sett gjennom hele uken da den valgte presidenten Joe Biden er satt til å trappe ned i fotsporene til USAs hovedstad.

Bare i forrige uke truet en mengde voldelige opprørere med å myrde regjeringsledere i et forsøk på å velte resultatene av valget i 2020.

I forkant av innvielsesseremoniene er 20.000 National Guard-tropper sendt til landets hovedstad, med tjenestemenn som advarer om ytterligere planer for protester i Washington og statlige hovedstadsbygninger over hele landet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *