Kanye West ble utestengt fra Instagram etter nye overveldende angrep

Frihjuling. Kanye West klarte fortsatt ikke å fordøye at hun ble skilt fra Kim Kardashian for to uker siden. Children’s Education, Pete Davidson’s Mental Health… 43 år gammel rapper skyter alle sylindre og lenker verbale fremspring på sosiale nettverk. Det var det som fikk ham til å suspendere på Instagram.

Nytt mål

Ifølge amerikanske aviser har metagruppen bestemt seg for å fjerne Kanye West fra Instagram i minst tjuefire timer. Denne gangen var det angrepet hans på Trevor Noah som fikk ham til å ringe. Programlederen kom nylig til forsvar for Kim Kardashian. «Vi ser en av de mektigste og mest velstående kvinnene i verden, ute av stand til å stoppe eksen hennes fra å sende tekstmeldinger, følge og trakassere.» han sa. Han svarte «ja» med kommentarer som ble ansett som rasistiske i strid med plattformens charter angående hatytringer. Denne midlertidige suspensjonen kan kreve andre dersom produsenten ikke roer seg raskt.

Samtidig angrep Kanye West fortsatt Pete Davidson. «Jeg er så redd for skøyter (Kallenavnet han gir henne, forfatternotat) Addict moren til barna mine. Han rehabiliteres annenhver måned«, utbrøt han sint.

READ  Chief Punk er skadet igjen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *