Katastrofe i RFC-ligaen: 4. plass tapt på den grønne løperen mot anbud! – Hele fotballen

27. mars ble Tendulkars klage på påståtte uregelmessigheter i kampskjemaet på banen løst av den belgiske unionsidrettskomiteen.

Etter seieren mot Tender denne søndagen mottok RFC Liège dårlige nyheter med dommen fra kampen mot Tender 27. mars (3-0). Chang Ed Marine fikk til slutt slippe inn med et 0-5-sett. Det betyr at Tender (37 poeng) presset Leigh (36 poeng) bak med én dag igjen.

Lease Club pressemelding her:

«I går, søndag 22. mai, kvalifiserte fotballklubben seg til Legios Tender Club, etter å ha vunnet det ordinære mesterskapet og tatt ledelsen i siste runde av stigningen.

Tilfeldigvis var det først mandag 23. mai Sportcomité kunngjorde sin avgjørelse for nesten to måneder siden etter en feil i målkortet 27. mars!

Dette resultatet er overraskende fordi det dømmer fotballklubben Ligios for en dobbel straff, det vil si en seier på 3 poeng (3-0) vunnet uten mulig debatt på bakken, og tildelt gratis til den ømme klubben. . Ved å gjøre det kansellerte Sportcomité kampresultatene og forsøkte administrativt å gjenvinne den første plassen som ble tapt på banen til anbudsklubben.

Gitt urettferdigheten som han gjennomførte saksgangen med gjennom hele prosessen, og den urettferdige karakteren av denne avgjørelsen, som brøt spillets protokoll og forvrengte den siste runden med oppstigningen til D1B, er motivet hans fullstendig tvilsomt, og bryter alvorlig med flere grunnleggende prinsipper. Ved lov vil RFCL anke umiddelbart.

Denne samtalen er suspendert slik at spillklassifiseringen ikke blir forvrengt og domenevirkeligheten avsløres igjen.

«Måten som RFCL har håndtert denne praksisen på er ærekrenkende,» sa klubbens advokat Maitre Ernes. «Ikke bare var prosedyren urettferdig, men det var veldig alvorlig for å stille med en spiller som ikke var oppført på papiret, og en annen klubb i samme serie fikk en enkel straff for 2 måneder siden. 1000 €, mens den mest proporsjonale klareringen uttalt her, vi svømmer helt vilkårlig.

READ  Liverpool kan stille inn et nytt midtstoppforbund da Jurgen Globe vurderer å riste på midtbanen

Fotballklubben Liégeois sikrer derfor at den tar alle nødvendige tiltak for å beskytte sine rettigheter, men opprettholder generelt de grunnleggende prinsippene for sportslig integritet og lov, selv innenfor organene til belgisk fotball.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *