Kate Middletons svar på noen som komplimenterer frisyren hennes, viser hvor relativ hun er

Catherine, hertuginne av Cambridge En av de mest kjente kvinnene i verden. Hun er den fremtidige dronningen og lever livet som mange bare drømmer om. Imidlertid har Kate fortsatt relevante øyeblikk her og der. Ved en anledning viste hun denne siden da noen komplimenterte henne for frisyren hennes.

Kate Middleton | Max Mummy / Indigo / Getty Images

Kate Middletons frisyrer er beundret av mange

Kate er kjent over hele verden som et stilikon. Klærne hun bruker selges stadig i butikkene, og frisyrene hennes blir beundret av folk overalt.

Kates mest populære frisyre er hennes løse utseende, som inkluderer veldig løse, klumpete krøller. Denne signaturfrisyren hennes har blitt veldig populær, ifølge I dag, Du kan gjøre dette på hvilken som helst frisørsalong i Storbritannia.

Kate er generelt veldig trygg med utseendet sitt, men hun har også eksperimentert med andre stiler. For eksempel spiller han noen ganger med frisyrer med smell. I tillegg ble Kate oppdaget noen ganger med gule høydepunkter. Når hun deltar på formelle arrangementer, holder hun vanligvis håret i en fornyelse.

Kate Middleton hadde en gang et responsivt svar på å komplimentere frisyren hennes

I slekt: Fans tror Kate Middletons suksess Royal ligger i en rangert del av hennes personlighet

I en fersk artikkel skrevet U Magazine, Fem personer delte detaljerte kontoer om hvordan man kan møte Kate. En historie kom fra Emily Andrews, redaktør av The Mail on Royal på søndag, og minnet hvordan hertuginnen berømmet Kate da hun først gikk til banen.

Ifølge Andrews svarte Kate: “Er du sikker? Tror du virkelig dette er veldig relevant for meg? Jeg nølte litt. ”

Andrews la til: «Hun ristet på hodet og smilte takknemlig. Ja, jeg forsikret henne om at det nye» gjøret «var virkelig fantastisk.

READ  Et åpent brev til Disney: Integrasjonen av asiatiske identiteter i 'Raya and the Last Dragon' er ikke en reell representasjon

Kate Middleton tar lang tid å forberede håret på et arrangement

I slekt: Uttrykte prins Harry en gang sitt ønske om en «yngre» søster i stedet for Kate Middleton?

Kate har en enkel stil som avslører sin naturlige skjønnhet. Til tross for enkelheten skjer styling av hennes signaturblåsefrisyre ikke i parken.

I følge Glamour, Kates stylist Amanda Cook Tyler tok en gang et bilde av hårproduktene hun pakket for å reise på tur til Sverige og Norge med Kate. Butikken bemerket at det var «13 hårbørster, seks kammer, tre hårkrøllere og to hårføner.» Overraskende nok var de fleste produktene rimelige. For eksempel var tekst 10 en teksturspray som kostet bare $ 3 og et hårspray som bare kostet $ 3.

Mens Kate og stylisten hennes ikke har avslørt hvor lang tid det vil ta å få den perfekte blåseren, viser den vanvittige mengden produkter at denne prosessen kan være en skremmende oppgave. Det kan ta minst en time eller to å gjøre håret klart før hun forlater huset.

Det er andre ting som Kate må gjøre, som å kle seg og sminke, og det er tydelig at hertuginnen bruker mye tid på å ta vare på utseendet hennes.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *