Kayrros Navngir Malcolm Theobald President i Nord-Amerika

HOUSTON – (FORRETNINGSLEDNING) – Kayrros kunngjorde i dag utnevnelsen av Malcolm Theobald som president for Kayrros Nord-Amerika. Theobald vil lede et voksende team av Houston, New York og Berkeley, California-baserte Kayrros dataspesialister og analytikere dedikert til å tilby markedsledende verktøy for å hjelpe beslutningstakere med å teste energiovergangen og administrere energi- og miljøaktivitetene dine.

I kunngjøringen om den nye avtalen kommenterte Kayrros president Antoine Rostand: ”Vi ønsker Malcolm velkommen til Kayrros. Hans erfaring innen energi, hans arbeid med finansinstitusjoner og hans interesse for vitenskap og miljø gir en unik kombinasjon som samsvarer med Kayrros voksende tilstedeværelse og kundebase, spesielt i Nord-Amerika. Ettersom satellittdata gjør energibransjen mer gjennomsiktig ved å oppdage, måle og tildele energistrømmer og utslipp, er vårt nordamerikanske team klar til å bringe videre vekst og finere granularitet til globale og regionale løsninger. ”

Theobald slutter seg til Kayrros etter en 33 år internasjonal karriere i Schlumberger som inkluderte stillinger i USA, samt administrative og tekniske oppdrag i Skottland, Frankrike, England, Norge, Nederland og Nigeria. Hans omfattende erfaring strakte seg over en seks års periode som sjef for bedriftsinvestorrelasjoner, global kontoadministrasjon og forretningsdirektør. Etter å ha forlatt Schlumberger, konsulterte Theobald energiselskaper om deres virksomhet, markedsføring og salg og finansielle kommunikasjon da de søkte vekst i markeder som er stadig mer effektive og bærekraftige.

Theobald ble uteksaminert fra Mining Engineering fra University of Wisconsin – Madison. Han er for tiden et aktivt medlem av Visitor Board of the Geological Engineering Department of the University, hvis mål er integrering av vitenskap og engineering for å støtte bærekraft med nye teknologier som legger grunnlaget for energiovergangen..

READ  Materiale fra Russland vil tredoble kapasiteten til litiumionbatterier

Om Kayrros

Kayrros er verdens ledende aktivitetsobservasjonsplattform bygget på grunnleggende vitenskap, forsvarlig forskning og utvikling og ledende teknologi. Kayrros overvåker og måler energien og aktiviteten til naturressurser rundt om i verden ved å utnytte satellittbilder og flere ukonvensjonelle datakilder med maskinlæring, naturlig språkbehandling og avansert matematikk. Med tilgang til data på over 200 000 bransjeaktiver sporer Kayrros-klienter individuelle eller flere eiendeler i konfigurerbare proprietære eller samarbeidende arbeidsflyter for å analysere industriell og miljømessig ytelse for maksimal innsikt og optimale økonomiske og operasjonelle beslutninger. For mer informasjon besøk www.kayrros.com.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *