KCA Dutok har tildelt plattformborekontrakter i Russland, Storbritannia og Norge

KCA Dodak har vunnet kontraktsprisen og to kontraktforlengelser for plattformboringstjenester i Nordsjøen i Russland, Storbritannia og Norge.

Den samlede verdien av tildelingene er omtrent US $ 550 millioner og inkluderer et 13-årig kontraktforsinkelse.

KCA Duterte’s offshore-divisjon har signert en femårs kontrakt med Russland, et ikke navngitt oljeselskap, med 2×2 års forlengelsesalternativer. Prisen vil se lokallaget fortsette å tilby plattformboringstjenester til tre utenlandske nettsteder, inkludert riggvedlikehold, lager, varekjøp og administrasjon.

I tillegg klarte også England og Norge å skaffe to separate kontraktsforlengelser med ikke navngitte, langsiktige kunder.

Olay Meyer, sjef for Offshore og RDS, sa: “Vi er glade for å tilby disse kontraktsforlengelsene som bygger våre langsiktige relasjoner med kjerneklientene våre. Utvid våre tjenester.

“Samtidig fortsetter vi å utvikle og distribuere vår brønn av innovative teknologier for å øke verdien vi setter på våre kunder, noe som bidrar til vår evne til å sikre slike avtaler.

“I tillegg utvikler vi nye teknologier som bruker funksjonalitet på produksjons-, produksjons- og konstruksjonsnivå på teamnivå for å gjøre virksomheten mer energieffektiv, samtidig som vi flytter energi til applikasjoner med fornybar energi mens vi samler hastighet og skala.”

Les den siste utgaven av Oilfield Technology gratis: Utgave 1 2021

Den første utgivelsen av Oilfield Technology 2021 ser på utsiktene for stram olje i USA i år. Problemet beveger seg til å omfatte komplett teknologi, produksjonsprognoser, strømbrudd, sandgjenvinning og mer.

Eksklusive bidrag har kommet fra Ristot Energy, Archer, Weatherboard, Halliburton, CGG, NOV, Tetra Technologies, Clarient og mange flere.

Les artikkelen online: https://www.oilfieldtechnology.com/drilling-and-production/02062021/kca-deutag-awarded-platform-drilling-contracts-in-russia-uk-and-norway/

READ  Norges første datingsøknad Grindr $ 11,7 millioner for brudd på personvernet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *