Kendall Jenner prøver desperat å kutte en agurk

Har Kendall Jenner noen gang kuttet en agurk i løpet av livet? Mens videoen av stjernen på kjøkkenet spredte seg på internett, stiller internettbrukere dette spørsmålet. Sistnevnte, fra siste episode av serien Kardashians, Vi ser den yngste i klanen snakke med moren når hun på en eller annen måte skjærer agurken. Hender i kors, med frukten ved fingertuppene, visste ikke Kendall Jenner hva hun gjorde. Chris, moren hans, som ønsker å nekte modellen, råder henne til å ringe sjefen deres.

«Jeg skal kutte litt agurk, det blir enkelt»Hun sier. «Kom igjen datteren min! FSe, jeg kuttet meg dagen etter.Moren hans svarer. «Jeg er bare redd. Jeg vet absolutt ikke hvordan jeg skal kutte godt, så ikke forstørr meg. Jeg er ikke en profesjonell»spør Kendall Jenner kameramannen før han spør om det er noen frø i agurkene.

Les mer> Kendall Jenner har på seg et antrekk som gjør det umulig å gå på ski

En humoristisk scene gikk selvfølgelig ikke upåaktet hen. Timer etter at episoden ble sendt, hånet Internett-brukere umiddelbart Kendall Jenners kulinariske ferdigheter, og kalte dem «atskilt fra virkeligheten.» «Jeg trodde jeg ikke kunne lage mat. Jeg så Kendall Jenner hakke en agurk.»Skrev en bruker på Twitter.

Stjernen svarte til slutt på showet ved å dele og kommentere en tweet: «Kendall Jenner prøver å kutte en agurk er det tristeste jeg noen gang har sett». «Lei seg!»Han skrev, modellen ser derfor ut til å ta alt med humor.

nick75007 Ja hvordan # KendallJenner Ikke sikker på hvordan du skal kutte riktig #Agurk ♬ Originallyd – Nick 007

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *