Kenny Sheals sier at kvinnesuksessen i Nord-Irland fortjener en Hollywood-film

Nord-Irlands kvinnesjef Kenny Sheals mener at lagets Euro 2022-eventyr har alle muligheter for en Hollywood-film.

The Shields slo Ukraina i sluttspillet for kvinner for å kvalifisere seg til neste års finale i England og nå en stor turnering for første gang i historien.

Den bemerkelsesverdige prestasjonen og muligheten til amatørsiden som i stor grad blander seg med den europeiske eliten neste sommer, har fått oppmerksomhet fra nasjonale medier.

Ifølge Sheals har den tilbakestående historien alle ingrediensene for å gjøre det til storskjerm, selv om han ikke aner hva den berømte mannlige skuespilleren vil kaste ham i den endelige produksjonen.

“Jeg ønsker å spille selv, men de trenger kanskje en verre,” sa den tidligere Gilmarnock-sjefen etter tirsdagens 4-1-seier over Ukraina i Seaview.

Jeg tror de burde lage en film om det – jeg er seriøs – fordi de fleste av spillerne våre er amatører, og de fleste av dem har jobber.

“Vi har sykepleiere, en fengselsbetjent, en universitetssekretær, en på P&Q, den andre på Little. Det de gjorde er utrolig.”

Kenny Shields

Ni av de 14 spillerne som vant 2-0 mot Ukraina på tirsdag handlet med Linfield, Clinton, Cliftonville, Crusaders eller Zion Swifts i den innenlandske ligaen.

Sheels har skadet nøkkelspillere, inkludert Rachel Furnace, som brakk ankelen i en 2-1 kvartfinaleseier i Ukraina på fredag.

“Vi sendte åtte forretter ut med skader, fire eller fem av dem med ACL-skader, men vi vendte Ukraina dit og de kunne ikke tro det. De var så sjokkert.

“Vi var det fjerde frøet i vårt kvalifiserende lag, og ingen ga oss en sjanse, men sammenhengen og kjemien til dette laget var utrolig.

READ  Danske fiskere utvist fra norske farvann, Oslo søker avtale etter Storbritannia | Politikk | Nyheter

“Skottland, Wales og Irland er utenfor strid. Vi fortjener det. Det er som en film.”

Sheeles har forfremmet damelaget siden de ble utnevnt i 2019, innpodet ekte formål og gjort laget sitt utrolig vanskelig å slå.

Den endelige fløyten feires av spillerne i Nord-Irland

64-åringen har bare hatt to nederlag på 10 kamper i gruppen, med de største hitters i gruppen er Norge, mens han har vunnet sine seks siste kamper, en ny rekord for seniorlaget.

“Ånden i dette laget er utrolig,” sa han.

“Da mitt første møte med spillerne fant sted, snakket jeg om tillit, og vi har alle den tilliten til hverandre.

“Vi hadde mye ulykke med de alvorlige skadene til Demi Vance (ACL), Kendra McMullan (ACL), Karaoke Hamilton (ACL), Abby Maggie (ACL) og Megan Bell.

”Jeg kan ikke tro ulykken vi fikk, så spillerne fortjener all ære for det de oppnådde.

“Jeg er veldig stolt av det de gjorde.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *