Kent tar førsteplassen til tross for at han mistet sin uovervinnelighet mot Anorthosis Famagusta

For smør. Andelene til Gent-beboere på prærien kan oppsummeres som følgerAnortose Famagusta Denne torsdagskvelden Konferanse Liga. UtdannetS og forsikring Første plass, Herrer bøyde seg ikke for noe I landet Kypros.

I et publikum som tok for lang tid å starte, brakte bøflene fare med et krøllet skudd i det 17. minutt av kampen. Kiyani Bruno Ballen beiter ved inngangen til rektangelet. Minutter senere Julian Fra diagrammet Forsøk på å slå hardt, uten hell.

Andre halvdel Den første starter på nytt på samme grunnlag. Kyprioter innholdDe magre teltet Fordel Mot et belgisk lag var angrepet svært farlig.

Buffaloes utligner noen centimeter til, men Brunos krøllede skudd fra distanse blir glimrende truffet av motstanderens keeper.

Tropper, til tross for noen angrep på slutten av spillet Hein Von Hasbrook De tilter til slutt ved små avvik. OSS.Feilen var uten konsekvenser, da Kent allerede hadde toppet gruppen av innbyggere etter nederlaget Skillevegg Like før Begynnelsen av møtet. Imidlertid kan de belgiske mesterne i 2015 angre på at de mistet samtalen.Evnen de kan oppnå i denne nye europeiske kampen mot et lag.

READ  RFC Sering - Charleroy (Jubilee Pro League 2021/2022)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *