Kévin De Bruyne er lik Eden Hazard

Han er rangert som 9. i Ballon d’Or-rangeringen for 2018-utgaven, like bak Eden Hazard. På dette tidspunktet burde Kevin de Bruyne få en ny hedersplass. For det åttende, like før Kylian Mbabane, men like bak Mohamed Salah, ville Manchester City-spilleren uten tvil drømt om et bedre utfall dersom han hadde blitt reddet fra skade.

Dette er tre år til, i samsvar med Eden Hazards rangering av Enzo Schiphos beste belgier siden 6. plass i 1990. 4. plass sikret av Paul von Himst (1965) og Wilfried von Moyer (1980). Minst tolv ekstra måneder.

I følge Romelu Lukaku, den eneste belgieren som kom til de siste 30 finalistene for Ballon d’Or, endte han på 12. plass. Det er en god avgjørelse å vite at dette er hans første utnevnelse blant finalistene. Spissen vinner, Chelsea, årets klubbtittel.

Thibaut Courtois vil på sin side ikke være fornøyd med sin avgjørelse i Yacht Cup, som premierer den beste keeperen. Real Madrid-keeperen er eliminert fra topp 10 i 2019, men fjerner bare 8. plassen.

Jeremy Toku så resultatene fra den fjerde og siste Red Devil-kvelden. Han ble kåret til en av de ti beste spillerne under 21 år for Copa del Rey, og endte på niendeplass med den statsdrevne spissen Giovanni Raina (Dortmund).

READ  Anthony Fowler slår ned George Fordia med en dramatisk knockout i tredje runde Boksenyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *