Kevin rykker opp i nærheten av arbeidsplassen sin… og tror ikke sine egne øyne når han går tilbake til bilen sin: «Dette er helt sprøtt»

Kevin tok til det sosiale nettverket Reddit for å forklare sin misnøye etter å ha funnet den ubehagelige lappen på frontruten til den parkerte bilen hans.

Da han kom tilbake til bilen etter jobb, fant han en lapp på frontruten som ikke var særlig hyggelig: «Du sperrer oppkjørselen vår, ikke stopp her igjen», sto det. Men et bilde lagt ut av Kevin viser at han ikke blokkerte oppkjørselen.


videoer

På Reddit skrev Kevin: «Nær arbeidsplassen min (UK), svært begrenset parkering. Jeg tror denne referansen er helt feil. Hvem tar feil? «. Men noen dager senere fant Kevin en lapp på frontruten sin igjen. «I dag fant jeg en annen lapp og den sto: «Vi er ikke ansvarlige for skader eller tyveri», som truet med å skade eller stjele bilen min, sier Kevin.»I morgen.»Forhåpentligvis finner jeg et annet sted så jeg ikke har flere tips på brillene mine,» legger hun til.

Men noen brukere som så innlegget til Kevin var uenige med ham og sa at han blokkerte tilgangen til midtgangen. «Er du Suzuki? Du blokkerer begge bilene. Du tok feil», skrev en. «Jeg tror det kan bli oppfattet annerledes av folk i USA fordi det er mer plass på veiene,» kommenterte en annen. «Jeg forstår ikke hvordan dette anses som en blokk. Jeg kunne parkert en buss der,» kommenterte en annen bruker.

READ  9 belgiske restauranter blant de 150 beste restaurantene i Europa

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *