Kia Niro (2022): avslør andre generasjon

Fem år etter lanseringen ga den første generasjonen Kia Niro plass for erstatteren på Seoul Mobility Show. Få elementer så langt forholder seg til den tekniske delen og dens hybriddrift, i prinsippet i kontinuiteten til forgjengeren. Men utseendemessig er alt helt nytt.

den første Nero Den var strengt tatt ikke utdatert, og salget gikk bra. Litt over 500 000 eksemplarer på fem år, det er en hederlig en. Men hos Kia, som hos sine koreanske kolleger, er produktets livssyklus kort … så andre generasjon av Niro kompakte crossover vil bli lansert i 2022.

Kia forblir taus om den tekniske utviklingen og er fornøyd med å annonsere tre motorer, alle (ikke overraskende) alle elektrifiserte og muligens avledet fra den nåværende Niro: Enkel hybrid, PHEV og 100% elektrisk. Mer data om teknologien om bord, bortsett fra en oversikt over kjøremodus som gir en flott plass til digital teknologi To store skjermer opererer på halvparten av instrumentpanelet. En for maskinvaren, den andre i midten, bredere for mediegrensesnittet. Og veldig få fysiske knapper, det er trenden.

Grønt interiør, inspirasjonskonsept

Interiørdesignet har også endret seg betydelig: Mer raffinert og mindre klassisk enn ombord på forrige NeroKia benytter anledningen til å referere til sin primært ‘grønne’ konfigurasjon. Resirkulert tapet (toppfôr), møbeltrekk og trim laget av organisk polyuretan og eukalyptusfibre. Å mate koalaen før du blir kvitt bilen, ville vært ideelt.

Dette er spesielt av utseendet, som har blitt fullstendig redesignet, som kontrasterer Niro 2022 med forgjengeren. Sistnevnte, veldig klassisk i sin høye hårkorsstil, passet på å ikke skille seg ut. Der er det motsatt: Den generelle silhuetten forblir lik, som en stor kompakt SUV-forbedret bil, men behandlingen i hjørnene og kantene er inspirert av Habaniro-konseptet som debuterte i 2019. Som tilfellet er med den tofargede bakdelen, som inkluderer baklysene. Uvanlig i designet, men mer dynamisk og virtuell enn den forrige.

READ  FSU -vifte gjør fansen til handling

Priser og tekniske detaljer bør følge umiddelbart, i påvente av ankomst på våre veier fra midten av 2022, tidligst.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *