Kieran Tyrney kan savne resten av sesongen med en kneskade under Arsenal | Arsenal

Nyheten om at Kieran Tyrney blir satt utenfor siden i seks uker med en kneleddskade, er et betydelig slag for Arsenal, noe som betyr at han kan savne resten av sesongen.

Tyrney ble byttet ut like før pause Liverpool 3-0 nederlag Lørdag og problemet i venstre kne ble riktig diagnostisert. Han trenger ikke operasjon, og Arsenal forventer at han kommer tilbake til full trening i midten av neste måned. Dette burde bekrefte at han var tilgjengelig for noen Europa League-finaler 26. mai, men etterlater ham med betydelig tvil om hans deltakelse før da.

“Det kunne ha vært verre fordi handlingen er så skummel, men han føler seg bedre og skaden er ikke så ille,” sa Arteta.

“På slutten av dagen er dette ikke de dårlige nyhetene vi forventet etter kampen. Jeg vet ikke [whether he will play again this season]. Kieran må gå fra dag til dag for å se hvordan han har det og hvordan han oppfører seg. Avhengig av hvor vi er og hvordan han har det, når vi nærmer oss laget med tid og trening, vil vi ta en beslutning. ”

Ortta ga et advarsel om Tyrneys deltakelse i Skottland i Euro 2020, selv om de fortsatt vil være i mål for finalen, selv om de åpner sin kampanje mot Tsjekkia 14. juni.

Hvis Arsenal kan slå Slavia Brock i kvartfinalen i Europa League, vil Tyrneys håp om ytterligere klubbengasjement denne sesongen bli sterkt forsterket. Første etappe finner sted på Emirates Stadium torsdag, og de håper å få Buccaneer Saga, Granit Shaga og Emily Smith Rowe som savnet Liverpool-kampen.

Willian kan spille gratis for Arsenal etter å ha blitt ubrukt på lørdag. Den angripende midtbanespilleren er på en frustrert lang liste over rasemishandlede fotballspillere på nettet de siste månedene, og tjenestemenn sa at det må treffes presserende forebyggende tiltak.

“Som spillere kan vi ikke gjøre mye,” sa Willian. “Vi gjør det vi kan, vi rapporterer om det, vi deler det med deg, vi snakker om det, men vi trenger handling. Vi ser ingen handlinger fra myndighetene i så fall. Jeg tror vi bør prøve å forhindre det.”

Den brasilianske internasjonale sa at spillerne burde dele en slik melding og at kriminelle skulle “betale” for sine handlinger. Han oppfordret bedrifter på sosiale medier til å sikre at brukerne blir sjekket inn i fremtiden.

“Jeg tror vi må finne en måte å endre profilen til sosiale medier. Jeg tror folk skal ha Instagram, Twitter, Facebook, de bør beholde ID, pass eller hva som helst. Når disse tingene skjer, kan vi fange dem, myndighetene kan fange dem. Det er det. Handlingen vi vil ha. “

READ  Gary Neville avslører Manchester Uniteds tre sommerprioriteringer og drømmesignering

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *