Kina ser virusutbrudd i Nordøst, Health News, ET HealthWorld

Beijing: Kina hadde å gjøre med utbrudd av koronavirus i det frodige nordøst på tirsdag, noe som førte til ytterligere låsing og reiseforbud før månen nyttårsferien neste måned. Landet rapporterte om 118 andre tilfeller tirsdag, 43 av dem i Jilin-provinsen. Hebei-provinsen, utenfor Beijing, så ytterligere 35 tilfeller, mens Heilongjiang-provinsen, som grenser til Russland, rapporterte om 27 nye tilfeller.

Beijing, der noen boligsamfunn og fjerntliggende byer har blitt blokkert, rapporterte bare en ny sak.

En fjerde nordlige provins, Liaoning, innførte også karantene og reisebegrensninger for å forhindre at viruset spredte seg ytterligere. En del av tiltakene ble iverksatt over store deler av landet for å forhindre ytterligere utbrudd i løpet av høytidsferien i februar. .

Myndighetene ba innbyggerne om ikke å reise, beordret stenging av skoler en uke før og gjennomførte store tester.

Hovedstaden i Hebei-provinsen, Shijiazhuang, har bygget et prefabrikkerte boligkompleks for å tillate karantene til mer enn 3000 mennesker ettersom det sliter med å kontrollere flere infeksjoner.

Kina har rapportert til sammen 88 454 tilfeller og 4635 dødsfall siden coronavirus ble oppdaget for første gang i den sentrale kinesiske byen Wuhan i slutten av 2019. Kina inkluderer ikke personer som tester positive, men har ingen symptomer i antall.

Et multinasjonalt team av forskere fra Verdens helseorganisasjon er for tiden i Wuhan under to ukers karantene før de begynner på feltbesøk i håp om å få ledetråder om opprinnelsen til pandemien som nå har drept mer enn 2 millioner av mennesker.

READ  AnTuTu presenterer de 10 kraftigste Android-smarttelefonene i november 2022

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *