Kommer Nintendo Switch snart?

Shun Sasaki, prosjektleder for komponentene Goodbye Despair og Ultra Despare Girls i DuncanRonbo-serien, og også direktøren for DuncanRonbo S-spillet, sa i et nylig intervju med magasinet Famitsu at den potensielle porten til spillet DuncanRonbo: Ultra-Display Nintendo slår på kvinner.

Faktisk, mens serien for tiden feirer tiårsjubileum, med en stor trilogi med et lite nytt bonusspill, har DuncanRonbo sikret seg rettighetene til utgivelsen av Decadence on Switch, bemerket Shun Sasaki muligheten til å skaffe seg havneeierskap. PlayStation-konsoller og PC-er har allerede en episode: DuncanRonpa En annen episode: Ultra Desperation Girls. Denne spin-offen mellom første og andre del av serien, som kommer i tredjepersons skytespill, debuterte i september 2015 på PlayStation Vita.

Kan vi stole på at denne spin-offen vil fullføre og gi oss alle spillene i serien, siden den ikke er forskjellig fra trilogien pakket sammen i Decadence? Hva Shun Sasaki sier i denne forbindelse:

«Den bærbare Nintendo Switch-modusen er Ultra Desperate Girls, jeg tror den fungerer best i et stort Vita-spill, men på dette tidspunktet er det ikke gjort noen innsats (ler). Hvis du gjør det, er det lett å gjøre dette prosjektet til en realitet. Hvis du vil du se det, gi oss beskjed!»

தயார Klar til å lage litt støy?

READ  Reis inn i det ukjente med Frakwares Kickstarter-lansering for Sherlock Holmes The Awakened

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *