Kommer til å bli begeistret – Tidligere norsk trener Martin Odegard støtter Arsenal -trekket

Tidligere norske trener Per-Mathias Hagmo mener Martin Odeguard er klar til å gjøre fantastiske ting i den beste ligaen i verden etter å ha blitt permanent med Arsenal.

Midtbanespilleren brukte siste halvdel av forrige sesong på lån på Emirates Stadium, men kom tilbake til Real Madrid på slutten av forrige sesong.

Arsenal var opptatt av å få Norge tilbake, endelig la han hendene på ham i forrige uke og forseglet et permanent trekk for 34 millioner.

I følge tidligere norske trener Hogmo gjorde Odeguard et utmerket valg om å bli permanent med Arsenal fordi han i form av Michael Arteta er en trener som stoler på ham og et lag som spiller til hans styrker.

«Det er ganske enkelt [permanently joining Arsenal] Høres ut som et godt valg [for Odegaard]”, Det sa Hogmo til den norske avisen Verdens gjeng.

– Han har en trener [Arteta] Den som tror ham, måten Arsenal spiller på, passer godt med Odegaard.

“Da er det den beste ligaen i verden.”

Hogmo sa at han er spent på å se hvor godt Ockhardt kan prestere på banen, og nå har han muligheten til å spille permanent på en klubb der det vil være en følelse av tilhørighet.

Det er spennende å se hva Martin kan gjøre når han er avslappet, og han kan vokse til en karakter i stedet for å ha gjeld.

“Han var en Real Sociedad og var sist veldig bra i Storbritannia.

– Det er spennende, det blir det.

Arsenal slo West Brom 6-0 i EFL Cup onsdag kveld og Odegart løp i 61 minutter.

READ  Arsenals odegaard er klar til å lede Norges ungdomsrevolusjon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *