Kommer UFC-stjernen Connor McGregor noen gang tilbake til boksing?

Connor McGregor, som ledet sin UFC 257-kamp mot Dustin Borrier, følte at boksekampen med Manny Pacquiao i 2021 ville sikre en seier. Fourier hadde andre planer i tankene, og stoppet McGregor i andre runde.

Under sin pressekonferanse etter krigen sa den tidligere dobbelte UFC-mesteren Pacquiao at sammenstøtet allerede var i sekken. Han trodde ikke det ville være det samme etter å ha dukket opp for andre gang i tre kamper i Octagon.

«Jeg har alltid ønsket å fokusere på MMA-karrieren min, men jeg var også åpen,» sa McGregor. «Jeg får se hva som skjer. Jeg vet ikke hva som kommer til å skje. Den Manny-kampen pågår. Den var så god som den ble, så jeg vet ikke.»

Det vekker spørsmålet om McGregor skal tenke på en bokseferdighet og fokusere sin primære oppmerksomhet på blandet kampsport.

I en nylig «Jobs» -episode diskuterte Chris Manix og Sergio Mora temaet. Den tidligere verdensmesteren irske spiller mener han burde holde seg til brødet og smøret og gi opp den søte vitenskapen.

«Jeg tror absolutt det,» sa Mora. «Se, han er 0-1. Han tapte den ene kampen ved å slå ut den store Floyd Mayweather, så han tjente 100 millioner dollar. Han er ikke en bokser. Han er en stor blandet kampsportartist. Det er også der han burde gå tilbake.

«Jeg vet ikke en gang om han kan gå tilbake og være en stor fan av det. Når du begynner å tjene penger, vil du være fornøyd og du vil vokse opp. Det er det som skjedde med Connor McGregor.

«Jeg vil ikke se ham i boksing lenger. Han er ikke en bokser lenger. Han er ikke engang en mesterskaps kaliberfighter i blandet kampsport lenger før han går tilbake og beviser det.»

READ  Høyesterett avgjør tre dommere som er inhabil i klimasaken - NRK Norge - Oversikt over nyheter fra ulike deler av landet

Manix er enig med motstanderen og etterlater litt bevegelsesrom for en makrocore returnering av ti unser hansker.

«Connor McGregor er ikke en god bokser,» sa Mannox rett ut. «Han er det beste gjennomsnittet.

«Jeg vet ikke hvilket jagernivå han kan slå. Men hans fremtid i boksing er direkte knyttet til hans suksess i MMA.

«På den ene siden er du 49-0, Floyd Mayweather. Best i boksing mot Connor McGregor i beste fall i UFC. Den typen kryss gjorde kampen som imponerende.

“Hans siste klipp ble støvet av en støvete frityrkokere, og hvis en stor slag effektivt ble slått ned, uansett hvor mye Connor McGregor snakket, ville den slags kamp ikke lønne seg med et øyeblikk.

«Jeg tror McGregor ville ha bokset hvis MMA-karrieren hans var på platået.

«Jeg tror ikke han er ferdig ennå, men hvis han ikke får MMA-karrieren tilbake på rett spor, vil jeg si at han ikke kommer til å få disse mulighetene.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *