Kongsberg for å gi status og overvåking

21. januar 2021

Kreditt balanse

Norsk marint utstyr og teknologiselskap Konsberg vinner kontrakt om å levere nøkkelmonterings- og overvåkingsutstyr til Maritime Equinors Hywind Dumpen Flytende vindpark i Norge. Undertegnet kontrakt med ingeniørselskapet Wood.

88 MW High Wind Tampon Floating Wind Farm – den største i sitt slag i verden – vil levere strøm til de fem marine olje- og gassbaser i Norge, Snore A og B, og Gulfbox A, B og C.

«Den første typen er 88 MW, som ble etablert for å levere fornybar energi direkte til marine olje- og gassbaser.Konsberg Maritime sa at samlingen av løsninger for posisjonering i det marine miljøet er basert på mange års erfaring og applikasjonskunnskap, og nøkkelfunksjonen i denne produktdistribusjonen er DPS Level Reference System og Motion Reference Unit (MRU).

«DPS bruker all tilgjengelig GNSS-infrastruktur for å gi gjennomgående tilgjengelig, pålitelig statusinformasjon og er velegnet for å overvåke plasseringen av turbiner tilknyttet havet.

Sjekk MRU, Kongsberg, Roll, Pitch, Ya og Hive Motion for å rapportere bladskjæring og sørg for at turbinen ikke er overbelastet i sterk vind og kan bli ustabil. Bevissthet og synlighet for sjøtrafikk for andre fartøy vil bli lette av AIS AQ610-basen.

READ  Google løfter sløret for sine nye smarttelefoner, Pixel 8 og 8 Pro

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *