Konkurransedyktige aktiviteter i Melody Grand Prix 2021 Semifinale 3

Allerede i Norge Melody Grand Prix 2021 I semifinalen har to akter tjent en plass i Grand Final, og tre automatiske finalister har fremført sangene sine. Nå står kringkasteren NRK overfor de neste fire stemmegivningene lørdag Tredje semifinale Fra MGP 2021. Konkurrerende handlinger av Ole Hartz, Dine, Emmy og Big Daddy Carsten.

Melody Grand Prix 2021: Semi-Final 3 Artister

Ole Hartz – «We Are Norway»

Tekstforfattere: Rain Melby von Vleit, Eric Nass, Ole F.

Ole Hots har vært involvert i musikk siden han var seks år gammel. Han har sakte utviklet karrieren og har hatt glede av millioner av bekker og voksende fans i både Norge og Sverige. Senest fikk han euletitt-hit “Jeg vil ha ribbe” Dictoc-stjerne med Ida Celine.

Big Daddy Carston – «Smile»

Tekstforfattere: Carsten Doll Marcussen, R. Nachet og Paul Kausla Sverdsen

Big Daddy Carston (søster Carsten Doll Marcussen) er en rapper som har opptrådt både som folkemusikk og som soloartist. Han har spilt på mange festivaler i Norge og har vært i overskriftene ved forskjellige strålende feiringer. Big Daddy Carsten er den eneste eksplisitte homofile i Norge. I sin deltakelse sier han: “Dette er flott. Jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre dette fordi det ikke er normalt for rappere å være en del av MGP. ”

Spis – «Vær din egen»

Tekstforfattere: Christian Ingrikitson, David Thullin og Tina Mathews

Dine, ellers kjent som Tina Mathews, er en 17 år gammel sanger og danser. Hans dansende dyktighet førte ham til semifinalen i 2014 Norwegian Got Talent. Han konkurrerte i MGB Junior i 2016 og var en konkurrent i den norske Idol-utgaven i fjor. Dine har skrevet med seg «Own Yourself», og en del av sangene er på amharisk, noe som gjenspeiler hans etiopiske arv.

READ  Norge anslår antall døde eller sårede til 180.000 på ukrainsk side, 100.000 på russisk side.

Emmy – «Witch Woods»

Tekstforfattere: Olly Agros, Elsa Selleswick og Morton Frank

Emmy Christine Guttellsroot Christiansson konkurrerte tidligere i MGP Junior 2015. Der kom sangen hans «Aayayai» til superfinalen. Hun ble en kjent skuespillerinne, spesielt med et yngre publikum. På hennes MGP 2021-deltakelse, sier Emmy, “Det er en ære å ha blitt valgt å synge sangen. Det er en blanding av morsom og skummel sang. ”

Forhåndskvalifisert handling: Kazha Road – “Feel Again”

Kvalifisert Grand Finalist Gaja Road vil være før showet. Han var deltager i 2017 i The Voice of Norway. Sangen hans «Feel Again» sies å vise publikum hvem Gaja Road egentlig er.

Vinneren av tredje semifinale vil bli med de andre semifinalistene og forkvalene i finalen 20. februar:

  • Atlee Peterson – «World on Fire»
  • Bluesmafion-plate. Hazel – “Let It Go”
  • Gajah Road – “Feel Again”
  • KEiiNO – “Monument”
  • Rally – «Hero»
  • Raine Alexander – «Eyes wide open»
  • Stavanger kamerater – «Barndomsgatene»
  • Dix – «Out of the Dark»

Tilsvarende vil 15 handlinger som ikke kvalifiserer seg til semifinalen, ha en sjanse til å komme til finalen 15. februar med wild card-spesial.

Hva tror du? Hvilke av de fire semifinale 3 sangene liker du? Bør noen av disse sangene være Norges valg for Eurovision 2021? Lyd ned!

Les flere norske Eurovision-nyheter her

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *