Konsberg Maritime, NOV finner potensial for utslippskutt i borerigger i Nordsjøen

Halvborerigg COSLPromoter.

(Hilsen COSL Drilling Europe AS)

Maritimt personale

Konsberg, Norge – Konsberg Maritime, COSL Drilling Europe og NOV samarbeider om miljøutvikling knyttet til boreoperasjoner utenfor Norge.

COSL har lansert sitt energikontrollprogram for å redusere klimagassutslipp og drivstoff / vedlikeholdsoverhead på tauene i Nordsjøen.

Den integrerte løsningen integrerer Konsberg Marine Energy Management Systems med NOVs forskning på energioppgraderinger.

Analyse av historiske data om estimert maksimal strømforbruk i halve DB-3 Ricks COSL Promoter Og COSLInnovator Boringen viste at det kunne gjøres modifikasjoner for å unngå å kjøre Vasa 12V32 diesel på seks 4800 kilowatt.

NOV brukte dataene til å utvikle en ny programvareoppdatering for optimal energibruk, mens Konsberg utviklet en mekanisme for å kontrollere intern energiproduksjon og distribusjon ved bruk av maritime estimater.

Kontroll og forbedring av generatorbruk er en prioritet. Teamet konkluderte med at hver rigg kunne utføre fullboreoperasjoner med bare et gjennomsnitt på tre av dieselgeneratorene.

Ved å halvere generatorens kapasitet, sies det at maskinene fungerer ved høyere belastning. Dette fører igjen til å slå av andre enheter, forbedret drivstoffeffektivitet, reduserte karbonavleiringer og reduserte vedlikeholdskrav.

Omtrent 2300 tonn (2535 tonn), sier den årlige reduksjonen i drivstofforbruk av CO-analyse2 Utslippene ble redusert med 7300 tonn (8047 tonn) og NOx 125 tonn (138 tonn) – dette er den totale besparelsen på drivstoff og mer enn 25% utslipp.

Prosjektet er støttet av den norske regjeringens NOx-fond, som er utformet for å redusere NOx-utslipp.

Konsberg Maritime sa at DP-systemteknologien er viktig for å opprettholde ytelsen til Rixs etablerte impulser, som gjør det mulig å følge en dynamisk belastningsvarslingsstrategi som forutse impulskrav.

READ  Hvorfor Spotify og dens egendefinerte spillelister er kompliserte

Den resulterende spikerklaringen utgjør en betydelig del av den totale drivstofflagringen.

Det KONGSBERG integrerte kontrollsystemet styrer posisjonen til fartøyet, overvåker og kontrollerer skipsfart og distribuerer aktivt energi gjennom den interne forbrukeren.Det KONGSBERG integrerte kontrollsystemet styrer fartøyets posisjon, overvåker og kontrollerer skipets operasjoner og distribuerer aktivt energi gjennom den interne forbrukeren.(Hilsen Kongsberg Maritime)

Et Kansberg K-IMS (Information Management System) integrerer Rix ytelsesdata i skyen, slik at den kan verifisere gjeldende forbedringer mot standardiserte data.

K-IMS-data brukes for tiden som informasjonsbase for å sette opp et grensebasert operasjonssenter ved COSLs hovedkontor i Stavanger.

CBSL-prosjektleder Dorbyn Callstey sa: “Vi kan nå fullføre boreoperasjonene. COSL Promoter Og COSLInnovator Når du bruker mindre enn 20 tonn [22 tons] Drivstoff per dag, det tallet vil sannsynligvis reduseres ytterligere. «

Morton Firing, Operations Manager, Offshore & LNG, Global Customer Support i Konsberg Maritime, la til: «Den innebygde digitale løsningen for å hente ytelsesdata i sanntid på land vil tillate kontinuerlig forbedring av alle aspekter av riggoperasjoner for fremtiden.»

02.03.2021

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *