Kontakt Solaire eller Moonbird og dyrepleie, Fortnite uke 0 sesong 3 Kapittel 3 – Breakflip Challenge

Hvis du vil fullføre utfordringen med å kontakte Solaire eller Lunar Bird and Animal Care på Fort Knight, her er en guide!

Nye utfordringer er tilbake Fjorten dager Med sesong 3. Hvis du leter etter løsninger eller guider Fortnite sesong 3 uke 0 utfordringer, Ikke nøl med å sjekke ut artiklene våre. Her vil vi fokusere på en spesifikk utfordring.

Utfordringen er: «Kommuniser med en sol- eller månefugl og veterinær». Det kan virke enkelt, men du må fortsatt vite hvor disse NPC-ene er kart for fortnite sesong 3. En av NPC-ene kan bli funnet på Shifty Shafts, den andre er nord for Daily Buckle..

Hvor er Solar NPC i Fortnite?

En av NPC-ene du bør snakke om er Solaire. Du vil finne det Nord for Daily Bugle I oransje og grønne bygninger. Hun går inn iført en lilla topp og en hatt i samme farge.


Slik ser Solaire NPC ut på Fortnite

Hvor er NPC Animal Care på Fort Knight?

Det er enda lettere å finne fordi den andre NPC er plassert Shifty Shafts Øst. Du kan også se henne gå rundt med cowboyhatt.

Kommunikasjon-Herd-Call-Challenge-Fortnight-Sesong-3-Kapittel-3
Slik ser NPC Animal Care på Fortnight ut

Bli med i fellesskapet Breakflip på DiscordSpill Fortnite med andre spillere når du blir informert om våre siste artikler!

breakflip-code-creator-fortnite-

READ  OSS. Stocks-Recovery Challenge S&P har rekordhøyder for Nasdaq futures

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *