Kontinuerlig forgiftning i Annadana-programmet! Synopsis (Spoilere) av episode 1320 for fredag ​​18. november

fredag ​​18. november Morgendagen tilhører oss (Tilgjengelig i Spenning)HVEM VM blir avlyst under fotballturneringen… Malik fulgte Raphael hjem. Instinktene hans lurte ham ikke, det var hun som skjulte Romi!

Romi bestemmer seg for å slå seg til ro

Takk for at du er vert for Romi Raffaele. Hun gleder seg til å finne sønnen sin. Raphael går på jobb. Malik fant Romi. Han slår mot karnappvinduet og roper til henne om å åpne det. Hun løper opp. Panikk og gråtende ringer hun Rafael. Advokaten er midt i en samtale med Brigitte, men hun svarer og lover å kontakte politiet. Romi gjemmer seg under sengen. Hun ser en manns føtter i rommet. Men det handlet om Karim. Nardin styrtet Malik. Martin og han tar henne med til politistasjonen. Akkompagnert av Raphaëlle forteller Romy hele historien til Martin og Karim. Martin samtykker i å ikke straffeforfølge Rafael for å hindre rettferdighet. Romi er lettet over å få utkastelsen og nekter å sende inn en klage. Hun vil ikke gjøre ting verre og vil beskytte sønnen sin. Rayane kommer og skynder seg inn i morens armer. Karim venter på Malik utenfor politistasjonen og hindrer ham i å nærme seg Romi og Rayan. Malik er sikker på at Romi kommer tilbake med ham. Men Romy var ikke klar for å reise tilbake til Paris. Han ønsker å slå seg til ro med Ryan hvor han restaurerer foreldrenes hus. Anna tilbyr å spørre Solo om hun kan gå på videregående skole i løpet av året.

Fortsettelse under denne annonsen

Audrey nekter Damiens ekteskapsforslag

Audrey lager frokost. Nervøst er Damian klar til å fri til henne, men han blir avbrutt av Jack. Hans andre blir avbrutt av Lizzie … og så er det Jordans tur til å hindre politimannens planer. Damien gir opp. Han prøver lykken igjen når han tar en romantisk spasertur med Audrey på julemarkedet. Han kommer med en stor uttalelse til henne, legger seg ned på ett kne og gir henne ringen. I panikk forteller Audrey ham at hun ikke kan og løper vekk!

READ  Utenlandsreiser er ikke mulig i år - myGC.com.au

William vil skilles!

Bart kommer til kransen Sarah. Raphael, sliten, ønsker å bli og hvile. Gjestene ankommer slottet for en veldedighetskveld. William besøker Marion og lurer på hvorfor hun ba ham komme. Manon og Auror ankommer samtidig. Hun forteller ham at Manon insisterte på å bli med henne og ikke visste at han ville være der. William og Aurore innser at de er fanget. William vil dra, men William tilbyr seg å bli og diskutere det med ham. William sier han vil skilles. Manon kommer for snacken akkurat da. Hun ser umiddelbart at Auror er ulykkelig. William forteller ham de dårlige nyhetene …

Fortsettelse under denne annonsen

En overraskelsesgjest kommer til festen

Alle kledde sine 31 år. Sylvain og Christelle beundrer stedets skjønnhet. François og Charlie starter kvelden med et glass champagne. Mens han venter på at Khloe skal komme, gir Alex den søte fireren. Sistnevnte kommer i en fantastisk rød kjole. En nervøs Jordan beroliger Judith med at gjestene ikke spiser østersen. Victor vinker noen hender. Raphael danser med faren sin. Hun ser at han er trist. Karim og Anna kommer på festen med Romi. Chloe spør Anna om hun ikke er bekymret. Hun svarte at alt er bra. Likevel ser Romi på Karim med en slags ømhet.

Forgifte gjester!

Emma er fortsatt forelsket i Alex. Hun utnytter at han er alene i et rom for å bli med ham. Hun tilstår følelsene sine for ham. Overrasket minner Alex henne om at han er gift og forelsket i Chloe. Til tross for alt kysser hun ham. Noen så dem gjennom den halvåpne døren. På sin side danser Georges med Victoire og benytter anledningen til å fortelle henne at han savner henne. Mens de utveksler et kyss, kollapser en mann på gulvet i den store salen. Alt handler om William… Etter det blir Manon, Victoire, Sarah, François, Bart, Clos og alle andre ukomfortable. En gift i rommet!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *