Koronavirus – Beviser: – Ikke farligere enn influensa

Protester mot koronarrestriksjonene i 14 land ble kunngjort søndag.

Demonstrasjonen har blitt kalt “demonstrasjonen mot regjeringens håndtering av Govt-19.”

Arrangementet er delt inn i ulike grupper på sosiale medier. Meldingen deres om smitte varierer, men det de har til felles er at de mener myndighetenes handlinger mot spredning av koronaviruset er veldig strenge.

Lørdag kveld kunngjorde mer enn 250 mennesker at de deltok i demonstrasjonen, mens mer enn 760 mennesker valgte å være interessert.

I andre land har lignende demonstrasjoner samlet titusenvis av deltakere, inkludert i London Og Berlin.

Demonstrere mot handlinger

Personen som skal være arrangør av demonstrasjonen, Natar Eid, nevner informasjon om bakgrunnen for demonstrasjonen i Docladets spørsmål på arrangementets Facebook-side.

Det står følgende:

“Vi mener at regjeringens håndtering av Govt-19 er feil. Basert på tilgjengelig statistikk, mener vi at det ikke er tilstrekkelig vitenskapelig bevis til å støtte regjeringens handlinger mot folket.

Eid legger til følgende kommentar til dagens rapport:

– Det er en kamp mot handling. Vi synes de er for strenge og de er unødvendige. De er ikke proporsjonale med risikoen ved viruset.

Arrangør: Natar Eid er arrangør av søndagens demonstrasjon utenfor Stortinget. Foto: Privat
Se også

– Utdanning er upassende

– Hvor mange mennesker forventer du å delta på demonstrasjonen?

– Vi kan forvente tusen, men vi håper på mange tusen.

– Tror du epidemien er en lur?

– Jeg sier ikke at det ikke er noe virus, men dette viruset er ikke farligere enn influensa. På denne måten tror jeg epidemien er en svindel. Døden rettferdiggjør ikke handlingene som er tatt.

Uten meg Risikovurdering Siden 9. oktober skriver FHI at risikoen for å dø av Govt-19-infeksjon er estimert til 0,31 prosent. Dette betyr at det i Norge anslås at tre av 1000 mennesker smittet med koronaviruset vil dø.

Nøkkelbeskyttelse: Australsk politi har arrestert 74 personer i forbindelse med anti-Corona-protester i Melbourne, Australia. Video: NDP
Se også

Sa Camila Stoltenberg, direktør for Folkehelseinstituttet V.G. Dette tallet er tre ganger høyere enn det relative usikkerhetsestimatet for influensa, og indikerer at antall dødsfall i influenssesongen 2017/2018 er anslått til 1400 i Norge.

– Hva slags bakgrunn har du? Er du utdannet innen medisin?

– Hva slags bakgrunn jeg har er helt irrelevant. Eat to Doclaud sier at jeg ikke trenger å være lege for å forstå hva jeg leser.

Aktivisten ønsket ikke å gå inn på sin personlige mening om epidemien til Doppler.

Faktisk.no Tidligere denne uken stilte ED følgende spørsmål:

– Hvorfor la du ut på sosiale medier at epidemien er en svindel, og masken ikke fungerer?

– Det er veldig enkelt. Ser på hva maskene ble laget for, hva formålet var og sammensetningen av maskene. Du vil oppdage at maskene ikke fungerer. De er designet for å forhindre bakterielle infeksjoner – ikke virus. Bakterier er mange ganger større enn virus, svarte Eid.

Er ekte. Han skrev ikke videre om hvorfor Eid ikke ønsket å svare på hvorfor han kalte epidemien en uredelig og planlagt epidemi. Han burde ha påpekt at andre vil kalle det konspirasjonsteorier.

ikke alene

Flere norske leger har signert en petisjon som krever fri spredning av koronavirus blant friske unge.

Appellen “Great Barrington Declaration” argumenterer for at flokken skal utvikle immunitet ved å la viruset spre seg fritt, mens de utsatte er isolert innendørs, skriver han. N.R.K..

Advarsel: Helseminister Bent Hai advarer mot å frigjøre infeksjonen. Foto: NDP
Se også

Begjæringen har mer enn 500 000 underskrifter. De inkluderer 28 400 leger og 10 300 medisinske og folkehelseforskere. Blant underskriverne var Per Matisen, en lege og radiolog ved Charland Hospital, Charlotte Hawk, tidligere redaktør av Journal of the Medical Medical Association, og Christian og Dauphin Hor, en tidligere ordfører i kommunen.

Lignende demonstrasjoner har funnet sted i Oslo søndag I flere byer de siste månedene.

I Danmark: 29. august ble en demonstrasjon holdt utenfor Christianborg, Danmark, mot Corona-operasjonen. Det skjedde samme dag som lignende protester i andre europeiske land. Foto: Niles Millwang / Ritzow Scanfix / AFP / NDP
Se også

En lignende demonstrasjon fant sted i London lørdag. Tusenvis av mennesker samlet seg for å protestere mot den britiske regjeringens trekk for å kontrollere koronaviruset.

Trafalgar Square, Hyde Park demonstranter marsjerte i begynnelsen, som et resultat av brudd på vilkårene for infeksjonskontroll, forbød politiet et møte.

I følge Forsvarer Minst tre personer ble arrestert.

– Oppfinnelse

Demonstranter hadde plakater som krevde våpenhvilen og kalte myndighetenes handlinger for tyranni og overvåking. NDP rapporterer at noen har kalt hele epidemien for en oppfinnelse.

Mange lignende demonstrasjoner har funnet sted i Berlin.

Under demonstrasjonen 29. august dukket mange av deltakerne opp med amerikansk, russisk og tysk flagg, mens andre hadde på seg T-skjorter merket “Q” – et symbol på Quertungen 711-bevegelsen som dukket opp i Stuttgart.

“Querton-tenking” betyr “å tenke utenfor boksen”.

Under en lignende demonstrasjon for fire uker siden ble det rapportert at det var nynazister, høyreekstreme, ytterste venstre, antivaksineaktivister og de som mente at koronaepidemien var en sammensvergelse.

Berlin: Det har vært flere store demonstrasjoner i Berlin mot koronarrestriksjoner. Her fra 29. august. Foto: John McDougall / AFP / NDP Sconfix
Se også

Kommenterte anmeldelsen

Under en pressekonferanse tidligere denne uken protesterte helseminister Bent Hai flyttingen og ba om en “Great Barrington-erklæring.”

Han understreket at brevet var et signal om en formell kartellundersøkelse av påstandene, men sa at det ikke var tilfelle.

– Viruset er like farlig som før. Antall sykehusinnleggelser øker i mange land. Infeksjonen har endret seg fra ung til gammel. By etter by innfører portforbud. Kunngjør landsomfattende landsomfattende helsekrise. Vi er ikke der, jeg håper vi ikke kom dit, var en av tingene Hi sa under pressekonferansen.

– Ber om frigjøring av viruset og beskytter samtidig risikogruppen. Risikoen for svikt er veldig høy, sa han.

READ  AAL Shipping frakter fire RTG-kraner fra Kina til Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *