Krig i Ukraina: Beretninger om arrestasjoner og tortur i øst etter den russiske utgangen

24 timers skrik

I denne eksplosjonsskadede tre-etasjes bygningen, Mr.

Han sier det var opptil åtte av dem i dette rommet i den våte kjelleren. Han fant hengende på veggen, et utklipp av jakken han hadde brukt som bind.

«Den andre dagen brakk de armen min. En tok tak i hånden min og en annen slo hånden min med en metallstang. De slo meg nesten hver dag i to timer. Jeg besvimte mange ganger«, forsikrer han.

«De traff hælene, ryggen, bena og nyrene mine«, legger Mr. Tchindeï til.

I kjelleren av bygningen ble andre fanger innlosjert i et titalls rom på to plan. «Jeg så rundt 15 personer«forklarer han,»Ingen kom uskadd unna«.

«Jeg hørte folk skrike 24/7«, sa mannen. Ikke langt fra cellen hans skrek en kvinnelig fange.»Veldig solid«, sier han. Ifølge ham døde minst en mann i denne kjelleren.

I første etasje på politistasjonen begynner en ung offiser fra Kharkiv for å etterforske krigsforbrytelser å skrive rapporten sin på et kontor hvor det er et stort rot: filer på gulvet, stoler knust og snudd. Møbler.

«Vi har mye arbeid å gjøre«, sier mannen, som nektet å oppgi navnet sitt.»Etterforskere må sjekke alt, også fingeravtrykk«Han sa å sammenligne dem med det som ble funnet»Boutcha (nær Kiev, red.anm.) eller andre steder der krigsforbrytelser fant sted«.

Ifølge ham vil sakene om påstått tortur bli gjennomgått av etterforskere som ankom Izioum søndag.

I ett rom ligger mer enn hundre ukrainske pass på gulvet, på en gammel sofa og på et bord.

READ  Dr. Fossie sier Trump gjorde 'forferdelige ting' mot ham, og nå må han leve under væpnet beskyttelse

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *