Krig i Ukraina: Hast etter flybilletter for å forlate Russland etter kunngjøring om demobilisering

Vladimir Putins kunngjøring om en delvis mobilisering for å styrke styrkene sine i Ukraina Forsøk på å forlate Russland så snart som mulig førte til et rush på flyselskapets nettsider onsdag.

I følge Google Trends, et statistisk verktøy som lar deg finne ut hvor ofte et ord skrives inn på Google, i Russland «Billetter«og»FlyDobler fra 06:00 GMT onsdag, starten på Vladimir Putins innspilte TV-adresse.

be om»Forlat Russland«, ble hun behandlet 100 ganger mer om morgenen enn vanlig.

Belgorod-regionen, som grenser til det nordøstlige Ukraina og har blitt rammet av ukrainske streiker flere ganger siden slutten av februar, toppet rangeringen som representerer det undersøkte stedet.

Billetter til direktefly til destinasjoner nærmest Russland – Armenia, Georgia, Aserbajdsjan eller Kasakhstan – ble utsolgt utover dagen på onsdag, ifølge nettstedet Aviasales, som er populært for å kjøpe billetter i Russland.

Retningen til Istanbul med Turkish Airlines har blitt en av hovedrutene ut av landet med fly siden stengningen av vestlige sanksjoner og europeisk luftrom, «Alle flyreiser er fulle«Frem til lørdag.

På AirSerbia ble neste fly med seter for å nå Beograd sluppet mandag 26.

Innenlandsflyvninger til byer nær landets grenser har også eksplodert, med disse billettene som tilbyr mer enn $750 mot $70 fra Moskva til Vladikavkaz (sør).

READ  Affaire Maëlys - JOUR 1: "Ytre maman de Nordahl er une difficulté incommensurable", souffle Christiane Lelandais

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *