Krig i Ukraina: Krim rammet av «droneangrep»

Et droneangrep rettet mot Krim tirsdag. Russiske styrker er i «beredskap» i området. Ifølge guvernøren i den administrative regionen Sevastopol på Krim er to droner allerede skutt ned.

Lesetid: 2 minutter

LDen russiskkontrollerte ukrainske halvøya Krim ble målrettet av et droneangrep tirsdag, med Kreml-støttede tjenestemenn som sa at russiske styrker der var «i høy beredskap».

«Det er et angrep fra droner,» sa Mikhail Rasvozhayev, guvernøren i den Moskva-grunnlagte Sevastopol administrative region på Krim, i et telegram. «Våre luftforsvarsstyrker jobber nå. »

Han sa at to droner «allerede er blitt skutt ned».

Mikhail Rasvozayev la til at ingen sivil infrastruktur ble skadet og at innbyggerne «forblir rolige». »

Et «massivt» droneangrep

Russlands Svartehavsflåte, basert i Krim-havnen Sevastopol, ble angrepet i det tjenestemenn kalte et «massivt» droneangrep.

Angrepet, som skadet minst ett av skipene, førte til at Moskva for en kort stund trakk seg fra en viktig kornavtale i Ukraina.

Russland annekterte Krim i 2014 og Kyiv har som mål å gjenerobre den.

Dens russiske styrker angrep Ukraina 24. februar fra flere retninger, inkludert Krim.

Regionens Moskva-utnevnte guvernør sa i forrige uke at myndighetene styrker sine posisjoner på halvøya ettersom Kiev-styrkene gjenvant territoriet i naboregionen Kherson.READ  Fox News fyrer Kamala Harris for uriktig fremstilling

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *