Krig i Ukraina: Putin klar til å avslutte konflikten «på slagmarken», ifølge tysk etterretning

Det er ingenting som tyder på at Russlands president Vladimir Putin ønsker en fredsavtale, sa den tyske etterretningssjefen for BND Bruno Gall i kommentarer publisert av den tyske mediegruppen Redaktionsnetzwerk Deutschland (RND) onsdag.

Krig i Ukraina: Viktige takeaways fra Vladimir Putins State of the Union-tale

For øyeblikket er Putin «bare interessert i ideen om å avslutte konflikten på slagmarken og få så mange fordeler som mulig for å diktere en fredsavtale på dens vilkår i fremtiden.» Cal fortsatte. .

Tyskland la også merke til at Russland var i stand til å sende flere soldater til fronten. Noen av de 300 000 som ble mobilisert av Moskva i fjor høst er fortsatt i trening, mens andre allerede er sendt til frontlinjene.

Ifølge ham har Russland en «ytterligere mobiliseringskapasitet» på en million mennesker dersom Kreml anser det nødvendig.

Men til tross for den russiske fordelen i antall soldaterUkraina Den kan fortsatt effektivt forsvare seg mot Moskva, insisterte Cal.

«Men dette er en vanskelig langsiktig utfordring som bare vil være virkelig vellykket hvis den ukrainske siden virkelig har støtte fra Vesten.»

Nå var de russiske troppene i stand til å stoppe ukrainernes overraskende fremskritt. Sjefen for de tyske etterretningstjenestene beskriver situasjonen på slagmarkene som skyttergravskrigføring, «en svært grusom og brutal slagmark».

READ  Hundrevis av 'mørke' fiskeflåter mistenkt for poaching, studieresultater | Fiske

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *